Actorii Channing Tatum şi Jenna Dewan s-au despărţit după 9 ani de căsnicie

După nouă ani de căsătorie, actorii Channing Tatum şi Jenna Dewan au anunţat că se despart. Cele două staruri au dat o declaraţie comună pentru revista People în care au anunţat că se vor separa.
"Este ciudat că trebuie să împărtăşim un astfel de lucru cu toată lumea, dar este o consecinţă a vieţilor pe care le-am ales şi pentru care suntem recunoscători. Trăim o perioadă incredibilă în timp, dar este şi o perioadă în care adevărul poate fi uşor distorsionat în 'fapte alternative'. Astfel că am decis să împărtăşim adevărul, astfel încât să ştiţi că dacă sunt lucruri pe care nu le-aţi aflat de la noi, înseamnă că sunt în mod sigur ficţiune. Am decis cu dragoste să ne despărţim.
Am fost îndrăgostiţi mulţi ani şi am avut un drum magic împreună. Nu s-a schimbat deloc cât de mult ne iubim, dar dragostea este o aventură frumoasă care ne duce pe căi diferite pentru moment. Nu există secrete sau întâmplări dubioase la baza deciziei noastre, ci doar doi cei mai buni prieteni care au realizat că este timpul să-şi lase puţin spaţiu şi să se ajute reciproc să trăiască o viaţă cât mai fericită şi cu cât mai multe împliniri posibile. Suntem în continuare o familie şi vom fi întotdeauna părinţi iubitori şi dedicaţi pentru Everly.
Nu vom face comentarii ulterioare şi vă mulţumim anticipat pentru că respectaţi intimitatea familiei noastre", au scris cei doi în declaraţia prin care îşi anunţă separarea.

Jenna Dewan şi Channing Tatum s-au întâlnit în 2006, în timpul filmărilor pentru "Step Up", film în care au interpretat rolurile a doi parteneri de dans care se îndrăgostesc şi devin un cuplu.

În anul 2009 s-au căsătorit şi au o fiică împreună în vârstă de patru ani, pe nume Everly. Ambii actori au postat acelaşi mesaj pe conturile lor Instagram.

Unul dintre cele mai apreciate şi îndrăgite cupluri, Jenna şi Channing au declarat de-a lungul timpului că relaţia lor nu este perfectă, aşa cum ar putea crede fanii lor.


"Atunci când oamenii spun că noi avem o viaţă perfectă îmi vine să ţip şi să le spun că nimeni nu este perfect. Cred că sunt oameni care se potrivesc bine. Este o potrivire bună atâta timp cât vă dezvoltaţi împreună, iar eu cred că până acum noi am crescut împreună. Chiar dacă unul începe să evolueze, celălalt îl prinde din urmă şi invers. Dar cred că un cuplu trebuie să fie conştiincios şi să-şi dorească să lucreze la ceea ce nu merge. Iar noi am fost dispuşi să facem asta. Am avut întotdeauna aceleaşi valori.
Dar nu suntem perfecţi! Ne certăm ca oricare alt cuplu, nu suntem întotdeauna de acord şi avem zile în care nu ne suportăm
", a declarat Jenna Dewan la începutul lunii februarie pentru publicaţia Health.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod