Acelaşi sânge, alt destin: 30 de vedete care se mândresc cu fraţii şi surorile lor

Chris Hemsworth are doi fraţi, iar Miley Cyrus are o soră care îi seamănă mult. Iată cum arată fraţii şi surorile vedetelor!
Ştiai că Scarlett Johansson are un frate care îi seamănă mult? Sau că Brad Pitt are un frate pe care îl cheamă Doug? Au crescut şi acum trăiesc în umbra celebrităţii fraţilor şi surorilor lor, dar uneori ies în lumina reflectoarelor şi ne surprind cu asemănările sau deosebirile dintre ei şi "jumătăţile" lor faimoase.

Obişnuiţi cu chipurile ultramediatizate ale vedetelor, puţini dintre noi ştim că acestea au şi o a doua sau chiar a treia "versiune" - fraţii şi surorile celebrităţilor, mai puţin cunoscuţi, cu acelaşi sânge, dar cu destine diferite.
În cele mai multe cazuri, dacă i-ai vedea pe stradă, nu ţi-ai da seama cine sunt, pentru că cei mai mulţi dintre ei nu aduc atât de bine cu fraţii lor celebri, dar există şi cazuri în care starurile şi "dublurile" de acelaşi sânge seamănă izbitor de mult.

Bored Panda ne prezintă 30 de perechi de vedete cu fraţii şi surorile lor. Seamănă între ei sau nu?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod