Accidentul din Apuseni. Emoţia creată pe Facebook de moartea tinerei Aura Ion

Peste doar câteva zile se vor împlini 40 de zile de la tragicul eveniment aviatic petrecut în Munţii Apuseni, acolo unde pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa.

Fosta soţie a lui Adrian Iovan a anunţat că va organiza un parastas pe 22 februarie 2014, eveniment ce va avea loc în comuna Horea. La parastas au fost invitaţi şi cei 300 de săteni care s-au implicat în căutarea epavei avionului prăbuşit în Munţii Apuseni.

Pentru a le arăta tuturor că nu au uitat de accidentul aviatic, prietenii Aurei Ion postează aproape zilnic pe Facebook fotografii cu studenta din timpul vieţii. În imagini, Aura apare alături de prietenele ei, în sala de curs sau alături de familie.

17 Februarie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • acid pe 18 Feb 2014, 00:31
    jalnic

    Moartea tragica a unui medic in devenire a ajuns subiect de divertisment pentru eva.ro.

    0
    0

  • Tom Cruise pe 17 Feb 2014, 15:07
    pacat, pacat ...dar nu avea ce cauta acolo.

    Acel eveniment nefericit a produs multa mihnire si indignare. Totusi ma intreb ce cauta aceasta fata acolo. La cit de sensibila era nu avea ce cauta. Nu ma mira nici faptul ca acel doctoras ar fi sedus-o si ar fi convins-o sa mearga cu el in peripetii la altitudine. Locul ei era acasa si nu aiurea cu vagabondul ala de doctor. Dumnezeu s-o odihneasca, dar Aura trebuia sa stea cuminte acasa. Imi pare rau pentru sfirsitul ei.

    2
    7

  • marcell pe 17 Feb 2014, 13:30
    pacat,pacat......

    Ce MARE pacat ca accidentul s-a petrecut in Romania, unde cei investiti de NOI cu atributii precise, atat din punct de vedere legislativ cat si MORAL, au fost mai mult decat indiferenti, poate chiar rau intentionati, mai bine sa jucam un baschet, sa lovim o minge, sa gandim aiurea, decat sa salvam vieti. Puteau s-o faca daca aveau putina DISCIPLINA in ei, dar la noi......, ca la NIMENI, fiecare face cei place, ca legile facute de EI, sunt pentru catei, nu pentru MISEI !!! Laura si Adrian, ne cerem iertare voua care a-ti plecat asa cum nu trebuia dintre noi si Dumnezeu sa va odihneasca sufletele voastre scumpe in pace !! Cat despre potentialii vostri salvatori, sa auzim tot mai putin si de se va putea, DELOC !! Cu inima induiosata, Marci !

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod