Acasă la Rihanna: Cât costă chiria în vila superbă pe care vedeta o are la Hollywood

Rihanna își închiriază vila din Hollywood cu o sumă frumușică: 35.000 de dolari pe lună


Artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, dar și prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului, Rihanna a obţinut în iunie titlul neoficial de cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, a anunţat revista Forbes.

La 31 de ani, Robyn Rihanna Fenty le-a depăşit pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) şi Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.

Cea mai mare parte din averea Rihannei provine din turneele şi vânzările sale de discuri, precizează Forbes.

Totodată, cântăreața este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty.

După debutul fulminant pe scena muzicală internaţională în 2003, cântăreaţa originară din Barbados a transformat succesele de pe calea undelor într-un veritabil aur antreprenorial, lansându-şi propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora.

Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii.
Magazinul online al vedetei a fost inaugurat pe 29 mai.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod