Acasă la Joseph Gordon-Levitt: Starul își vinde vila din Los Angeles cu un profit mic

Actorul american vinde vila veche pe care o deține în apropiere de Los Angeles


Gordon-Levitt nu a locuit mult în această casă. Actualmente, el stă într-o cabană de lux situată pe dealurile de lângă Silver Lake, împreună cu soția, Tasha McCauley, cu care este căsătorit din decembrie 2014 și cu care are doi copii - un băiețel de trei ani și unul de un an.

Actorul născut în Los Angeles va putea fi văzut în viitorul thriller germano-american "7500", despre pilotul unui avion deturnat de teroriști, anunță Daily Mail.



Joseph Gordon-Levitt, care în 2013 a debutat în calitate de regizor şi scenarist cu pelicula "Don Jon", în care şi joacă rolul principal, a jucat în primul film de cinema în 1992, când a apărut în producţia "Beethoven - Un câine puţin prea mare".

După ce a jucat timp de cinci sezoane în sitcomul "A treia planetă de la Soare", actorul a luat o pauză pentru a urma cursurile Universităţii Columbia din Statele Unite. Părăsind televiziunea, Joseph Gordon-Levitt s-a orientat apoi spre cinema şi s-a făcut remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "500 de zile cu Summer", "Începutul/ Inception", "50/ 50" și "Snowden".


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod