Acasa la Cindy Crawford

Evident ca si culorile predominante sunt cremul si maroul, in diferite nuante, de la cele mai inchise, pana la cele rosiatice sau cele deschise, avand ici-colo mici tuse de culoare: albastru, rosu ori portocaliu, care invioreaza si dau o nota de veselie interiorului.

Cum toate incaperile beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei, s-au folosit jaluzele din bambus pentru zona de living, iar pentru dormitoare perdelele din in.

Livingul este mobilat in stil marocan, cu canapele si fotolii joase amplasate langa semineu, accesorizate cu multe perne in culori vibrante, avand un corespondent in zona de dining, unde masa si scaunele sculptate sunt realizate din aceeasi esenta de tec.

Obiectele care aduc personalitate acestui interior sunt oglinda de deasupra semineului, care creeaza impresia unui spatiu si mai deschis, o masa rotunda din lemn de tec, cu blat de marmura, pe care troneaza un Buddha adus ca suvenir dintr-o vacanta petrecuta in Thailanda, felinarele de mai multe dimensiuni si corpurile de iluminat in stil colonial, o multime de lumanari, scoici si plante uscate, pe langa alte obiecte decorative de provenienta asiatica. Deschiderea livingului catre terasa, implicit si catre piscina si aleea spre plaja, face ca aceasta camera sa fie preferata tuturor.

Bucataria este delimitata vizual de living prin amplasarea unui bar cu scaune inalte, din lemn de tec, sculptate in maniera celor din zona de luat masa si cu perne montate pe sezut din piele rosie. Acestea sunt preferatele lui Cindy intrucat, avand niste copii mai neastamparati la masa, care mai dau pe jos mancare, aceste perne nu se pateaza.

De cand este mama, Cindy a devenit si o buna bucatareasa, de ale carei preparate se bucura atat familia, cat si prietenii care ii trec pragul frecvent: “Nu ma pot compara cu un bucatar profesionist, dar cred ca ma descurc destul de bine, daca reusesc sa multumesc 14 oameni pe care ii am la masa”, marturisea ea intr-un interviu acordat pentru “Red Book Magazine”. Vesela prefera sa o tina la vedere, nu ascunsa prin dulapuri, considerand ca modelul canilor si aspectul farfuriilor dau o nota mai familiara bucatariei.

Asa am descoperit ca vesela portelanata imprumuta si ea din stilul marocan, prin grafismele pictate in nuante de albastru pe fundal alb.

La etaj se afla dormitoarele, cel matrimonial, camerele copiilor si dormitorul de oaspeti. Dormitorul cuplului este spatios, luminos, amenajat in nuante deschise, are propriul semineu si lasa impresia de confort maxim. Desigur, patul, bancuta de la capatul patului, noptierele, biblioteca si masa pentru citit sunt din acelasi lemn de tec.

Abajururile corpurilor de iluminat sunt deschise la culoare, respectand dorinta proprietarilor de a avea un ambient cald, discret si primitor.

Camera pentru haine, camera pentru relaxare


Cea mai mare realizare pentru Cindy este faptul ca acum are dressingul pe care si l-a dorit intotdeauna. De fapt, e impropriu spus “dressing”, mai potrivit ar fi poate cuvantul “vestiar”, din moment ce o intreaga camera a fost transformata special pentru pastrat hainele, incaltamintea si accesoriile. Confortul se traduce in aceasta camera prin dotarea ei cu masa si fier de calcat, televizor si telefon, iar geamurile mari ii permit lui Cindy sa-si supravegheze copiii, cand acestia sunt afara.

Camera pentru relaxare este practic o incapere mobilata tot cu canapele joase, unde te poti intinde sa asculti muzica ori sa citesti. Tot aici, la mare pret, Cindy pastreaza o comoda inalta, in stil colonial, achizitionata dintr-un magazin de antichitati. Preferinta pentru oglinzile mari, pentru inramarea fotografiilor de familie si pentru hortensiile albe, cu flori mari si bogate, puse in vaze inalte ori, ca accent, o singura floare intr-un pahar simplu, e resimtita in toata casa.

De fapt, prin linia sa de decoratiuni interioare, ea incearca sa ofere idei de reimprospatare a atmosferei caminului, considerand ca eleganta, bunul gust si confortul nu sunt doar la indemana bogatilor, ci se pot obtine si cu bani putini.
Carla Simon

Credit foto:
redbookmag.com
michaelsmithinc.com
realestalker.blogspot.com
21 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod