Acasă la Catherine Zeta-Jones: Vedeta deschide ușa apartamentului de lux în care ascunde o comoară

Actrița în vârstă de 49 de ani și-a prezentat pe Instagram apartamentul de lux în care locuiește la New York. Iată cu ce se laudă soția lui Michael Douglas!

O terasă care oferă o priveliște superbă a New York-ului, un interior decorat cu stil și orhidee prezente în fiecare cameră - are cu ce să se laude Catherine Zeta-Jones! Actrița le-a oferit fanilor ocazia de a-i admira apartamentul în care ea locuiește, postând pe Instagram câteva imagini interesante.

Într-una dintre fotografii, câștigătoarea premiului Oscar pozează teatral pe terasă, așezată pe un un scaun de exterior, lângă măsuța la care își bea cafeaua dimineața. Îmbrăcată în pijamale din satin violet, Catherine stă cu ochii închiși și cu mâinile la ceafă, o postură studiată, dar de efect.

Interiorul apartamentului se dovedește conform așteptărilor, decorat într-un amestec de vechi și nou care îmbină gusturile actriței și ale soțului ei, Michael Douglas, în vârstă de 74 de ani, remarcă Daily Mail.

Livingul e dominat de culori tomnatice, cu canapele bej, pereți într-o nuanță de muștar și covoare ruginii, în timp ce ferestrele oferă o panoramă a orașului.

Holul, în schimb, este decorat modern, cu pereți albi și lambriuri din lemn negru, pardoseală din gresie și candelabre aurii. Lungimea acestui spațiul îl tranformă într-un podium adecvat pentru Catherine, care defilează în diverse ținute, prezentate periodic pe Instagram.

Într-o altă imagine, actrița galeză ajustează o ținută la mașina de cusut, pe masa imensă la care mănâncă.

Celelalte cadre prezintă un colț al dormitorului, în care se văd mai multe piese din porțelan, patul matrimonial imens, care ocupă aproape toată lățimea camerei, precum și o mică etajeră pe care stau două glastre în care se află orhidee, florile preferate ale vedetei.
Nu lipsește și un cadru din "comoara" ei impresionantă - colecția de pantofi și cizme, aranjată în funcție de culori și dimensiunile tocurilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod