A uitat-o pe Kristen Stewart: Robert Pattinson se întâlnește cu modelul Imogen Ker

Starul din "Amurg" s-a cuplat cu manechinul în vârstă de 22 de ani. Cei doi au fost văzuți împreună și pe 24 aprilie.

Vineri noapte, la ora locală 1.00, Pattinson a fost văzut în timp ce părăsea aeroportul internațional din Los Angeles. Actorul nu era singur: împreună cu el se afla o tânără blondă, pe care presa nu a reușit imediat să o identifice. Era aceeași persoană care a fost observată alături de starul britanic în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Între timp, publicațiile mondene "și-a făcut temele" și au aflat cine este tânăra care a înlocuit-o pe Kristen Stewart. Imogen Ker este numele ei. Are 22 de ani, e model și prietenă bună cu actrița Dakota Fanning, cea care i-a făcut cunoștință cu starul din seria "Twilight/Amurg", scrie Us Weekly.

Dakota era, de altfel, prietenă bună și cu fosta iubită a lui Pattinson, Kristen Stewart.

După apariția din 24 aprilie, când presa încă nu avea confirmarea dacă ei sunt împreună, Imogen și Robert au fost văzuți în timp ce ieșeau din aeroport. Actorul care va împlini 28 de ani săptămâna viitoare purta o jachetă neagră, simplă, peste un tricou alb și jeanși gri-închis.



Imogen Ker era îmbrăcată cu jeanși gri cu tăieturi și cu o bluză neagră fără mâneci, la care a accesorizat o geantă bej.



În mai anul trecut, un prieten apropiat al lui Pattinson a dezvăluit pentru ziarul britanic Daily Mail că după despărțirea de Kristen Stewart, acesta a avut o relație cu nepoata lui Elvis Presley, modelul şi actriţa Riley Keough.



Potrivit unor zvonuri neconfirmate, actorul ar mai fi avut o relație scurtă și cu Katy Perry, scrie cotidianul britanic Daily Mail. El a mai fost fotografiat în compania cântăreței Coachella, în vârstă de 29 de ani.

În mai 2013, actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile francizei "Twilight", s-au despărţit din nou, la mai puţin de un an după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood.



Starul britanic a decis să o ierte pe Kristen şi să se împace cu ea, după ce actriţa în vârstă de 24 de ani a avut, în vara anului 2012, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.

Actorul britanic a părăsit în vara anului 2012 vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 42 de ani.

În luna iulie 2012, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.



La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească".

Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi au locuit într-un apartament de lux din Los Angeles.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight".


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cineva pe 9 Mai 2014, 07:02
    degeaba are bani!

    El, cu pantofii beliti. Ea, cu pantalonii patati si bluza plina de gauri. S-au gasit bine...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod