A înflorit după divorț! Fosta soție a lui Eddie Murphy arată excelent la 46 de ani

Mamă a cinci copii, Nicole Murphy e cunoscută nu doar pentru că a fost soția celebrului actor, dar și pentru corpul său perfect. Ea a fost pozată în costum de baie pe pe plaja din insulele franceze St Barts.

Purtând nelipsitul lanț de aur, care pornește din jurul gâtului și îi cuprinde talia, Nicole arăta cu 20 de ani mai tânără în costumul de baie care îi punea în evidență corpul tonifiat.

Rezultatul multor ore de exerciții fizice, silueta impecabilă a modelului arăta splendid în lumina soarelui. Cu mâinile înfipte în șolduri, cu picioarele zvelte și corpul bine lucrat, fosta soție a lui Eddie Murphy privea binedispusă în zare, bucurându-se de soarele blând și de mângâierea valurilor care îi udau tălpile. Apoi s-a îndreptat spre șezlonguri, unde o aștepta logodnicul ei, Michael Strahan, coprezentatorul talk-show-ului american de televiziune "Live With Kelly And Michael".



În februarie, când a filmat, în Hawai, mai multe scene pentru reality-show-ul "Hollywood Exes", Nicole Murphy a impresionat cu forma ei fizică excelentă.

Purtând un costum de baie albastru, ea a demonstrat că la 46 de ani trăiește o a doua tinerețe, arătând chiar mai bine decât fiica sa, Zola.

Divorțul de starul de comedie Eddie Murphy, cu care are cinci copii, pare că i-a prins bine.

De partea cealaltă, fostul soț nu se mai bucură de gloria din urmă cu două decenii. Filmul "O mie de cuvinte", în care își punea mari speranțe, s-a clasat doar pe locul 6 în topurile cinematografice şi a adus un profit de 6,4 milioane de dolari.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", Eddie Murphy a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Doolittle" şi "Norbit". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes modest.



În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar. Tot el are, însă, la activ şi cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje, notează Mediafax.

După mariajul cu Nicole, actorul în vârstă de 52 de ani a şocat pe toată lumea după ce a declarat că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu cântăreaţa Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său. Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fetiţa.

În prezent, starul are o relație cu modelul australian Paige Butcher, în vârstă de 34 de ani.

Cei doi au fost surprinși deseori de fotografi în ipostaze tandre, iar Eddie nu s-a sfiit să-și arate afecțiune față de noua lui cucerire.



Anul acesta a început destul de agitat pentru actorul american. În ianuarie, actorul de comedie Brando Murphy a declarat că este fiul lui Eddie Murphy. Starul a negat acest lucru şi l-a ameninţat pe artist că îl va da în judecată dacă nu îşi retrage afirmaţiile. Potrivit TMZ, reprezentantul legal al lui Eddie Murphy, avocatul Marty Singer, i-a trimis mai multe scrisori actorului de comedie, în care îl avertizează că i se vor cere compensaţii financiare de câteva milioane de dolari dacă nu îşi retrage afirmaţiile.
În aceste scrisori se menţionează că Brando a adoptat numele Murphy, că a jucat, alături de fiul lui Richard Pryor, Mason, în turneul "Sons of Comedy" chiar rolul lui Eddie Murphy şi că şi-a făcut apariţia într-o cafenea frecventată de star strigând "Tatăl meu nu vrea să stea de vorbă cu mine".



Pe de altă parte, Brando i-a trimis o scrisoare lui Eddie Murphy, în care precizează că nu s-a prezentat niciodată drept fiul lui, calificând acuzaţiile lui Murphy drept "josnice, demne de dispreţ, patetice, deplorabile şi respingătoare". De asemenea, acesta este hotărât, la rândul său, să îl dea în judecată pe Eddie Murphy pentru defăimare, dacă va mai continua cu această campanie de intimidare.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod