A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume: Cum arată Lara Flynn Boyle la 47 de ani

Vedeta din serialul „Twin Peaks“ a slăbit şi arată mai bine după o perioadă în care era de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus.

După câţiva ani în care stilul de viaţă plin de abuzuri şi intervenţiile estetice nereuşite o făcuseră de nerecunoscut, actriţa care a cucerit milioane de admiratori cu rolul din serialul "Twin Peaks" pare să îşi fi regăsit echilibrul. Nu s-a lăsat de fumat, dar a slăbit, iar chipul ei nu mai este malformat de operaţiile plastice. La 47 de ani, Lara Flynn Boyle este vizibil mai bine acum decât în urmă cu doi-trei ani.

Vedeta a participat duminică la o acţiune de strângere de fonduri, ediţia cu numărul 15 a evenimentului anual LA County Walk To Defeat ALS.

Îmbrăcată cu pantaloni bej şi cu tricoul campaniei Winsor, actriţa avea în picioare pantofi sport roşii. Ea nu a renunţat la ochelarii de soare.

Ediţia din acest an la care au mai fost prezente actriţele Renée Zellweger şi Courteney Cox a fost dedicată antrenoarei de Pilates Mari Winsor, care avea mai multe cliente celebre, precum Miley Cyrus. În 2013, Winsor a fost diagnosticată cu ALS (Scleroza laterală amiotrofică), relatează Daily Mail. Cunoscută şi ca boala lui Lou Gehrig și boala lui Charcot, ALS se caracterizează printr-o pierdere (reducere) progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării, denumite neuroni motori.
Neuronii motori comandă muşchii voluntari care fac posibilă mişcarea.

Tricoul bleumarin cu alb inscripţionat cu logo-ul campaniei Team Winsor Pilates nu se potrivea cu celelalte culori din ţinuta actriţei, remarcă ziarul britanic. Important este că Lara s-a implicat în acest eveniment caritabil şi că acum arată notabil mai bine decât în urmă cu ceva timp, când se îngrăşase şi avea chipul malformat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod