A fost servitoare, acum e soţia unui actor de la Hollywood: Camila Alves, jumătatea lui Matthew McConaughey

Modelul brazilian nu a uitat de unde a plecat. Camila a povestit despre perioada în care lucra ca menajeră şi despre şansele pe care le-a fructificat în SUA


Pe lângă activităţile profesionale, soţii McConaughey se ocupă de fundaţia lor caritabilă, Just Keep Livin Foundation. "Aducem un serviciu comunităţii pentru că vrem să ne aducem contribuţia, aşa că trebuie să dăm ceva înapoi", a explicat Camila, pentru care cetăţenia americană a reprezentat şansa de a-şi schimba viaţa.

"Sunt în această ţară de la 15 ani şi aici mi-am construit viaţa de adult şi familia mea. Oportunităţile pe care această ţară le are şi oamenii de aici mi-au permis să fiu persoana care sunt astăzi. E o onoare să trăiesc aici şi trebuie să spun că am un paşaport brazilian şi unul american. Sunt foarte mândră de asta", a mărturisit ea.

Matthew McConaughey s-a căsătorit cu modelul brazilian și vedeta de televiziune Camila Alves la 9 iunie 2012. Cei doi s-au cunoscut în 2007 şi au trei copii.


Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut în 1993 după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

În ultimii ani, actorul american s-a remarcat în serialul "True Detective" şi în filmele "Băiatul cu ziarele/ The Paperboy" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike", iar printre cele mai recente roluri ale sale se numără cele din "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, "Lupul de pe Wall Street" şi "Interstellar".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod