A fost servitoare, acum e soţia unui actor de la Hollywood: Camila Alves, jumătatea lui Matthew McConaughey

Camila Alves, soţia de origine braziliană a starului american, a dezvăluit că nu ştia pic de engleză când a venit în SUA, iar la 15 ani a lucrat ca servitoare.

Astăzi este mama a trei copii şi are un soţ de milioane, la propriu şi la figurat. Dar viaţa n-a fost mereu la fel de frumoasă şi uşoară pentru Camila Alves McConaughey. O spune chiar ea, într-un interviu publicat în numărul din decembrie al revistei Ocean Drive.

Modelul în vârstă de 35 de ani a mărturisit că atunci când a venit în Statele Unite nu cunoştea nici măcar un cuvânt în engleză. Avea doar 15 ani când a plecat din Brazilia. "Când am crescut, a trebuit s-o iau pe drumul meu.

Eu nu puteam să-l sun pe tata ca să-mi plătească facturile. Nu exista aşa ceva în ecuaţie", a spus ea. "A trebuit să mă descurc. Ştiu să îngrijesc o locuinţă, aşa că am început să fac curăţenie în case", a mai spus soţia actorului Matthew McConaughey.

Lucrurile n-au fost mai uşoare nici când a pătruns în lumea modelingului, unde a descoperit multe obstacole. "Eu nu mă consider genul de persoană Zen. Dar mă consider adaptabilă. E un termen pe care îmi place să-l folosesc: munca din greu.
Am dobândit multe lucruri prin muncă"
, a spus Camila.

Unul dintre cele mai preţioase dintre câştigurile de care se bucură Camila este căsnicia de cinci ani cu Matthew McConaughey, în vârstă de 47 de ani. "Trebuie să-ţi faci timp pentru mariajul tău. Mergem să luăm masa împreună. Mergem la plimbare. Avem timpul nostru intim", a spus ea.

"Familia, soţul meu, copii mei sunt prioritatea numărul unu pentru mine, sunt deasupra a tot ceea ce fac în viaţa mea. Punct.
Iar după toate astea vin priorităţile mele. Dacă îmi urmăresc îndeaproape priorităţile, indifirent ce fac într-o zi, indiferent cât de ocupată sunt, atunci găsesc timp să mă ocup de ele"
, a mărturisit modelul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod