A fost sau n-a fost? Justin Bieber, acuzat că a pipăit-o cu tupeu pe Heidi Klum

Supermodelul i-a luat apărarea cântărețului, spunând că este foarte politicos și că nu a pus mâna pe sânul ei în imaginea controversată.

Justin Bieber are tot felul de porniri nărăvașe, așa că nici asta n-ar fi prea de tot pentru el. Starul canadian a fost acuzat că a profitat de momentul în care a pozat alături de Heidi Klum pentru a o atinge pe sân.

Cei doi s-au întâlnit la gala amfAR, de la Festivalul de film de la Cannes, și au pozat împreună pentru fotografi. Unora le-a sărit în ochi faptul că solistul și-a pus mâna dreaptă pe corpul lui Heidi, însă cam sus, iar de aici și până la a-l acuza că a pipăit-o fără perdea n-a mai fost mult.

Heidi Klum, de nerecunoscut: Cum arăta supermodelul când avea 13 ani

Heidi Klum i-a luat, însă, apărarea tânărului artist.

Potrivit publicației Page Six, citată de ziarul britanic Daily Mail, ea a precizat că n-a fost vorba despre așa ceva: "În mod cert nu m-a pipăit, în niciun caz", menționat supermodelul.

Supermodelul a pus această impresie pe seama iluziilor optice produse uneori de unghiurile din care sunt realizate fotografiile. "Poate să pară că a făcut asta, pentru că uneori în imagini lucrurile așa arată", a explicat ea.

În mod cert nu m-a pipăitHeidi Klum
Mai mult, Heidi Klum a menționat că Justin, contrar a ceea ce scrie presa despre el, e un băiat binecrescut și la locul lui.
"E foarte politicos și foarte drăguț", a spus vedeta.

Iar Justin chiar a arătat ca un gentleman în seara în care a pozat împreună cu Heidi, notează Daily Mail: îmbrăcat cu un sacou negru și pantaloni de aceeași culoare, el părea totuși fiul supermodelului în vârstă de 40 de ani. Și asta nu pentru că Heidi și-ar trăda vârsta - dimpotrivă, ea și-a tăiat măcar zece ani din felul în care arată - dar Justin e doar un puști și arată în consecință, "neajuns" pe care timpul îl va rezolva, fără îndoială.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod