A fost cândva o fată frumoasă. Cum arată Kim Wilde la 57 de ani

Kim Wilde a revenit pe scenă cu un nou album după mai mulți ani de pauză în care s-a ocupat de grădinărit


La începutul anilor ’90, cântăreaţa britanică a dispărut din industria muzicală, preferând să se ocupe de familie și de hobby-ul ei, grădinăritul. Vorbind despre pauza lungă pe care a luat-o înainte de a-și relua cariera, Kim Wilde a spus că a preferat să se bucure de o perioadă în care a trăit o viață normală, după anii în care s-a aflat în prim-plan. "Am fost o vedetă pop de la 20 de ani și e destul de greu să începi de la o vârstă mică.

Aveam 36 de ani când m-am oprit, după 16 ani. Când ai atâtea recorduri de vânzări, oamenii te cheamă în toată lumea și ești mereu în avion. Dar a fost bine că am ieșit o vreme din asta și am făcut copii. Mi-a plăcut să am o viață normală și să ies un pic de sub radar", s-a destăinuit artista.

Fiica unei vedete a anilor ’50-’60, cântăreţul Marty Wilde, Kim a călcat pe urmele tatălui său, devenind una dintre cele mai celebre cântărețe din lume. Cele 14 albume, precum și cele șase compilații, pe care le-a lansat de-a lungul carierei s-au vândut în milioane de exemplare, cel mai de succes fiind cel din 1988, "Close", prezent timp de opt luni în topurile muzicale britanice.

Kim Wilde are doi copii - un băiat, Harry Tristan, născut în 1998, și o fată, Rose Elisabeth, născută în 2000 - cu soțul ei, Hal Fowler, cu care s-a căsătorit în 1996.

În perioada în care s-a retras din muzică, artista a devenit horticultor profesionist și a lansat două cărţi despre acest hobby, traduse şi publicate în Spania, Franţa, Danemarca şi Olanda.
Fratele ei, Marty, este grădinar peisagist, iar sora sa, Roxanne, este backing vocal pentru cântăreața australiană Kylie Minogue.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod