A dat-o în bară! Momentul fabulos în care Will Smith încearcă să o cucerească pe Sophia, femeia-robot

Actorul a postat pe YouTube o înregistrare video amuzantă în care flirtează cu Sophia. Femeia-robot n-a fost impresionată de trucurile lui.

În ciuda renumelui de cuceritor irezistibil, Will Smith a trebuit să se dea bătut: a întâlnit o femeie care n-a cedat în faţa şarmului său. Sophia nu-i chiar o femeie obişnuită şi tocmai asta nu i-a dat nicio şansă actorului. Robotul humanoid cu chip şi voce de femeie s-a dovedit insensibil la trucurile starului.

Deşi are o căsnicie fericită de 21 de ani cu Jada Pinkett Smith, starul şi-a testat capacitatea de seducţie în faţa Sophiei. Rezultatul a fost catastrofal pentru simpaticul Smith: femeia-robot n-a fost impresionată de talentul său de cuceritor şi l-a lăsat cu ochii-n soare.

El a postat pe canalul său de YouTube o înregistrare video amuzantă a tentativei de "flirt" pe care a avut-o cu Sophia.

"E minunat. Am vrut să te întâlnesc de foarte mult timp", începe actorul conversaţia cu Sophia în timp ce îi întinde amabil un pahar cu vin alb, pe terasa unui hotel de pe care se vede panorama splendidă a oceanului din Caraibe. Văzând că robotul zâmbeşte politicos, dar nu ia paharul, Will renunţă la gestul său şi îl pune pe masă. "Mă simt foarte bine că sunt aici, cu tine, în Insulele Cayman", o flatează el.

Will Smith mizează imediat pe cartea umorului şi caută să strecoare o poantă, dar Sophia îi taie imediat "atacul", spunându-i că glumele nu o interesează şi că acesta este "un comportament uman iraţional".
Smith nu se dă bătut şi o întreabă: "Care este muzica preferată a unui robot?". El îi spune ironic că "heavy metal", dar Sophia nu se arată impresionată şi pare pe punctul de a adormi, relatează Daily Mail. Totuşi, îl informează că este fabricată în cea mai mare parte din silicon, plastic şi fibră de carbon, adăugând că preferă muzica electronică, muzica anilor '80 şi hip-hop.

Văzând că Sophia nu-i apreciază umorul, starul o întreabă dacă îi place muzica pe care el o cânta. "Am ascultat muzica ta.
Nu-i pentru mine"
, a fost replica devastatoare a femeii-robot.

În faţa acestui "zid impenetrabil", Will Smith încearcă să treacă la fapte şi mimează că vrea să o sărute, dar când se apropie de ea, Sophia îl anunţă sec: "Cred că putem fi prieteni. Hai să ne oprim şi să ne cunoaştem mai bine un pic. Acum eşti pe lista mea de prieteni", îi spulberă ea momentul său romantic.

Înţelegând că n-are nicio şansă să o cucerească, actorul încearcă la sfârşitul întâlnirii să inducă în eroare programul de inteligenţă artificială al Sophiei, spunându-i că de fapt el este o focă în ocean, şi o întreabă dacă nu i s-a aburit capul din cauza vremii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod