8 oameni de o frumuseţe aparte. Au un ten incredibil de diferit de al nostru

Fiecare persoană are farmecul ei aparte şi este frumoasă în felul său. Însă, aceste persoane sunt de-a dreptul speciale, trăsăturile feţei sau culoarea tenului le conferă o frumuseţe aparte care iese din orice tipar.
Sunt recunoscuţi în întreaga lume pentru tenul lor aparte şi farmecul pe care-l au. Iată 8 persoane cu adevărat speciale şi care atrag orice privire, având o frumuseţe aparte:

1. Ava Clarke

Este o fetiţă care a făcut furori în întreaga lume şi care suferă de albinism. Ea a cucerit lumea modei şi a ajuns deja faimoasă datorită înfăţişării sale inedite, fiind pe copertele revistelor celebre.

2. Lola Chuil

Lola are foarte mulţi fani care o urmăresc pe contul său de Instagram. Ea locuieşte în Los Angeles şi întoarce toate privirile datorită tenului său de un negru intens, de o frumuseţe aparte.

Fanii să o compară cu Naomi Campbell şi îi prevăd o carieră înfloritoare în industria modelling-ului.

3. Stephen Thompson

Nu s-a gândit niciodată că va deveni un model de succes, însă întâlnire cu un fotograf fascinat de frumuseţea lui l-a ajutat să devină cunoscut în întreaga lume. Stephen are o carieră de succes, apărând în pictoriale din reviste de modă celebre şi este foarte căutat pentru campaniile publicitare ale unor branduri cunoscute. În 2011, fermecătorul Stephen care suferă de albinism a devenit imaginea casei de modă Givenchy.

 

4. Winnie Harlow

Modelul canadian suferă de vitiligo, o afecțiune care provoacă depigmentarea pielii, încă de la vârsta de trei ani. Winnie a reușit să transforme această imperfecțiune într-o calitate, devenind un model de succes.

Ea a atras atenţia celebrei Tyra Banks care a descoperit contul său de Instagram şi a invitat-o să participe la cea de-a 21-a ediţie a emisiunii America's Next Top Model, unde s-a clasat pe locul 5. Acum, Winnie a devenit imaginea brandului de îmbrăcăminte Desigual, împreună cu Adriana Lima.

5. Connie Chiu

S-a născut la Hong Kong şi este al patrulea copil al familiei, însă doar ea suferă de albinism. Connie s-a mutat cu familia în Suedia, unde a studiat artele şi jurnalismul, iar la vârsta de 24 de ani şi-a început cariera în industria modei.

 

6. Nikia Phoenix

A post shared by Nikia Phoenix (@nikiaphoenix) on Feb 23, 2017 at 6:49pm PST

Modelul Nikia Phoenix a fost remarcată şi apreciată pentru tenul său măsliniu cu pistrui şi părul creţ natural. Ea a fost remarcată într-o cafenea în timp ce îşi petrecea timpul cu prietenele. 

 

7. Khoudia Diop

Datorită tenului său de un negru intens, Khoudia s-a făcut remarcată şi a fost imediat acostată de industria modelling-ului. Acum are o mulţime de fani pe Instagram şi se consideră o norocoasă pentru că este specială, de o frumuseţe aparte.

 

Anastasia Zhidkova

A fost denumită drept cea mai frumoasă persoană care suferă de albinism şi s-a născut în Rusia în 1996. Această tânără a schimbat pentru totdeauna tiparele frumuseţii în industria modei din Rusia.

21 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod