8 oameni de o frumuseţe aparte. Au un ten incredibil de diferit de al nostru

21 Martie 2017
Fiecare persoană are farmecul ei aparte şi este frumoasă în felul său. Însă, aceste persoane sunt de-a dreptul speciale, trăsăturile feţei sau culoarea tenului le conferă o frumuseţe aparte care iese din orice tipar.
Sunt recunoscuţi în întreaga lume pentru tenul lor aparte şi farmecul pe care-l au. Iată 8 persoane cu adevărat speciale şi care atrag orice privire, având o frumuseţe aparte:

1. Ava Clarke

Este o fetiţă care a făcut furori în întreaga lume şi care suferă de albinism. Ea a cucerit lumea modei şi a ajuns deja faimoasă datorită înfăţişării sale inedite, fiind pe copertele revistelor celebre.

2. Lola Chuil

Lola are foarte mulţi fani care o urmăresc pe contul său de Instagram. Ea locuieşte în Los Angeles şi întoarce toate privirile datorită tenului său de un negru intens, de o frumuseţe aparte. Fanii să o compară cu Naomi Campbell şi îi prevăd o carieră înfloritoare în industria modelling-ului.

3. Stephen Thompson

Nu s-a gândit niciodată că va deveni un model de succes, însă întâlnire cu un fotograf fascinat de frumuseţea lui l-a ajutat să devină cunoscut în întreaga lume. Stephen are o carieră de succes, apărând în pictoriale din reviste de modă celebre şi este foarte căutat pentru campaniile publicitare ale unor branduri cunoscute. În 2011, fermecătorul Stephen care suferă de albinism a devenit imaginea casei de modă Givenchy.

 

4. Winnie Harlow

Modelul canadian suferă de vitiligo, o afecțiune care provoacă depigmentarea pielii, încă de la vârsta de trei ani.

Winnie a reușit să transforme această imperfecțiune într-o calitate, devenind un model de succes. Ea a atras atenţia celebrei Tyra Banks care a descoperit contul său de Instagram şi a invitat-o să participe la cea de-a 21-a ediţie a emisiunii America's Next Top Model, unde s-a clasat pe locul 5. Acum, Winnie a devenit imaginea brandului de îmbrăcăminte Desigual, împreună cu Adriana Lima.

5. Connie Chiu

S-a născut la Hong Kong şi este al patrulea copil al familiei, însă doar ea suferă de albinism. Connie s-a mutat cu familia în Suedia, unde a studiat artele şi jurnalismul, iar la vârsta de 24 de ani şi-a început cariera în industria modei.

 

6. Nikia Phoenix

A post shared by Nikia Phoenix (@nikiaphoenix) on Feb 23, 2017 at 6:49pm PST

Modelul Nikia Phoenix a fost remarcată şi apreciată pentru tenul său măsliniu cu pistrui şi părul creţ natural. Ea a fost remarcată într-o cafenea în timp ce îşi petrecea timpul cu prietenele. 

 

7. Khoudia Diop

Datorită tenului său de un negru intens, Khoudia s-a făcut remarcată şi a fost imediat acostată de industria modelling-ului.

Acum are o mulţime de fani pe Instagram şi se consideră o norocoasă pentru că este specială, de o frumuseţe aparte.

 

Anastasia Zhidkova

A fost denumită drept cea mai frumoasă persoană care suferă de albinism şi s-a născut în Rusia în 1996. Această tânără a schimbat pentru totdeauna tiparele frumuseţii în industria modei din Rusia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod