8 lucruri pe care nu le știai despre Prințesa Diana

Prințesa Diana a fost iubită de foarte mulți oameni, pentru felul său de a fi și pentru faptul că încerca mereu să-i ajute pe ceilalți. Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre Prințesa Diana!

Ce nu știai despre Prințesa Diana?


1. A învățat acasă până la vârsta de 9 ani


La vremea respectivă, era obișnuit ca elevii din pătura socială superioară să învețe acasă cu ajutorul unui tutore. După divorțul părinților ei, Diana a început să meargă la Riddlesworth Hall din Norfolk, unde locuia familia ei. La vârsta de 12 ani, aceasta a fost trimisă la școala West Heath.

2. Nu era o elevă foarte bună


După ce a picat 2 examene, Prințesa Diana a plecat de la școala West Heath la vârsta de 16 ani. Tatăl său a înscris-o la o școală suedeză, dar aceasta a insistat să se întoarcă acasă.

3. A fost educatoare la grădiniță


După ce a plecat de la școala din Suedia, Diana a lucrat part-time ca femeie de serviciu și dădacă înainte de a-și găsi un loc de muncă la Young England School.

4. A vrut să devină balerină


Prințesa Diana a studiat baletul în copilărie, însă a devenit prea înaltă pentru a excela. Însă dragostea sa pentru dansul clasic a făcut-o să devină un suport înfocat al English National Ballet până în momentul în care a murit.

5. Bunica sa, Ruth Fermoy, era prietenă cu regina


Ruth Fermoy a servit familia regală pentru aproximativ 40 de ani. Aceasta era o prietenă apropiată a reginei mamă, regina Elizabeta, iar multe persoane au presupus că cele două au încurajat căsătoria nepoților lor.
Cu toate acestea, au negat și s-a aflat că Diana nu prea vorbea cu bunica sa, care a murit în 1993. 

6. Sora sa a ieșit la întâlniri cu prințul Charles


Cât timp Sarah Spencer și prințul Charles se vedeau, Diana l-a cunoscut pe prinț la o întâlnire de familie, atunci când aceasta avea 16 ani.

7. S-a logodit cu prințul Charles la vârsta de 19 ani și s-a căsătorit cu el la 20 de ani


Prințul Charles se afla sub presiunea de a-și găsi o soție.

8. Și-a ales inelul de logodnă dintr-un catalog


Deși inelele regale de logodnă sunt de obicei făcute la comandă, Diana și l-a ales pe al său dintr-un catalog de la Garrard. Inelul, care era făcut din 14 diamante și un safir de 12 carate pe o bază de aur alb, îi aparține acum ducesei Kate Middleton.
iulia-mirica
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod