Natalie Wood

8 femei celebre care au murit în condiții misterioase



Natalie Wood


Moartea actriței, survenită în 1981 în condiții neclare, a rămas neelucidată și încă suscită semne de întrebare. Conform anchetei iniţiale, Natalie Wood şi cel de-al doilea ei soţ, Robert Wagner, au decis să-şi petreacă weeekend-ul de după Ziua Recunoştinţei la bordul iahtului lor de agrement "Splendour", în compania unui invitat, actorul Christopher Walken. Ei au mâncat într-un restaurant de pe chei, înainte de a urca la bordul vasului ca să ciocnească un pahar, în momentul în care o dispută violentă ar fi izbucnit între Wagner şi Walken.
Natalie Wood a plecat de pe puntea vasului, îndreptându-se spre cabina principală, dar când Wagner a intrat în cabină, la puţin timp după incident şi când cei doi bărbaţi se calmaseră, actriţa nu era acolo. Se pare că ea urcase din nou pe punte, pentru a lansa la apă o barcă pneumatică. Actriţa a fost găsită înecată. La autopsie au fost descoperite mai multe lovituri pe corpul actriței, dar și o julitură pe obrazul stâng.
Cazul a fost închis și redeschis 30 de ani mai târziu, în 2011, dar poliția din Los Angeles a anunțat că nu au descoperit nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime.
Într-un nou raport de autopsie publicat în 2013, cauza morţii actriţei a fost schimbată în "moarte prin înec şi alţi factori necunoscuţi".
În februarie 2018, poliția l-a numit pe soţul actriței, Robert Wagner, "persoană de interes" în acest caz. "Ceea ce vreau să spun este că ştim acum că [Wagner] a fost ultima persoană care a fost cu Natalie înainte ca aceasta să dispară", a spus şeriful comitatului Los Angeles, locotenentul John Corina, pentru emisiunea "48 Hours".
Potrivit CBS, actorul Robert Wagner, în vârstă de 87 de ani, a refuzat să vorbească cu anchetatorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod