7 vedete dependente de jocurile de noroc. Cum poţi scăpa de această patimă?

Să cazi în patima jocurilor de noroc nu este deloc greu. Intri în cazino, te aşezi la o masă, pierzi sau câştigi, şi nu ştii când te mai ridici pentru a pleca acasă. În această postură au ajuns şi câteva vedete din ţara noastră.

Potrivit psihologilor, cei care îşi pierd zilele şi nopţile la cazino nu se pot desprinde de aparate, cu toate că ei spun că aşa se distrează sau se relaxează. Specialistii adaugă că, în primă fază, pentru a scăpa de o dependenţă, persoanele care au căzut în patima jocurilor de noroc trebuie să-şi găsească o nouă dependenţă. Mai mult, ei ar trebui să ceară şi ajutorul psihoterapeutului, pentru a trece mai uşor peste această dependenţă.
1 din 8

Horia Moculescu spune că nu pierde sume mari

Compozitorul a fost surprins, de mai multe ori, în cazinouri, în timp ce pierdea banii. Cel mai recent caz de acest gen a avut loc chiar la începutul acestei luni. Horia Moculescu a fost surprins de paparazzi de la WOWbiz în timp ce juca la ruletă într-un cazino din Bucureşti. „Nu sunt un împătimit al jocurilor de noroc. E adevărat, joc, dar rar, o dată sau de două ori pe lună. Nu am pierdut sume mari la viaţa mea, dar nici nu mizez foarte mult“, a spus Horia.

Această declaraţie însă nu are acoperire dacă ne luăm după Mariana Moculescu, fosta nevastă a compozitorului. „Horia pierde mult. Într-o seară m-am trezit cu fraţii Becali acasă. L-au căutat pe Horia în tot apartamentul. Într-un final le-a spus cineva că Moculescu e la cazino. Şi atunci ei au zis: «Aaa, deci acolo sunt banii noştri»“, a precizat aceasta.
26 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod