7 vedete care nu au îmbătrânit deloc. Arată exact ca în anii '90!

Jennifer Lopez a împlinit în această lună 47 de ani, dar arată la fel de tânără ca atunci când și-a început cariera muzicală, la mijlocul anilor '90. Descoperă și alte vedete de la Hollywood care nu par să îmbătrânească deloc.
1 din 8

Jennifer Lopez

S-a lansat la începutul anilor '90 în cariera cinematografică, iar la scurt timp în cea muzicală. Iar de atunci, Jennifer Lopez este o prezență constantă în lumea celor mai apreciate staruri. Vedeta a împlinit în această lună 47 de ani, dar pare la fel de tânără ca acum 25 de ani.
MAI MULT DESPRE: varsta, Hollywood, vedete, imbatranit
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theodor Constantinescu pe 30 Iul 2016, 09:51
    MIRARE ...

    Afara de Jennifer Lopez, pana unde mergeti cu minciunile ? CUM puteti spune ca acele CAPRE oarecari sunt femei frumoase ? Si nu va dati dupa fraza comuna si aiurea cum ca fiecare are gusturile lui si ca totul este relativ pe Lume. O fi, dar care este frumos este frumos si in Europa, si in Savana Africana, si in Restul Lumii ... Indiferent de varianta de frumusete, FRUMUSETEA se vede imediat ... Numai sa nu fii presar, sa scrii la ordin. Inteleg imperialismul Cultural, dar a aprecia Occidentul si SUA nu inseamna neaparat a MINTI cu nerusinare de Sluga ... Cand receptez formulari de genul : Cea mai frumoasa femeie din Lume, stau si ma mir si apreciez ca Mare NAROD este ala care eructeaza Asa-CEVA ... :" Adica au fost adunate TOATE femeile Lumii si niste OARECARI Aroganti au jurizat. Corect, desigur ... Las la o parte ca Miss Europa, Univers, etc. sunt destul de foarte oarecari. EXISTA in Boboare fete si femei cu adevarat frumoase, dar nu le lauda nimeni. Ba, din contra sunt silite sa se prostitueze, sunt chinuite, exploatate, stoarse de viata si care mor timpuriu, in loc sa re-genereze Lumea prin genelo lor UNICE ... De unde si invazia de Strambi si Strambe, URAAATI si URAAATE care populeaza Lumea. Culmea, ca unii dintre ei ne sunt prezentati ca FRUMOSI ! Poate CORRECT Politicaly ... :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod