7 vedete care au trăit pe străzi. Acum au case imense

de Daniel Dumitrescu, 3 Martie 2018

Oprah Winfrey

Vedeta a avut o copilărie grea şi acum îşi dedică mult timp şi bani pentru a ajuta copiii defavorizaţi. Numele l-a primit dintr-o greşeală; părinţii au vrut s-o boteze după numele unui personaj din Biblie, dar din cauza unei greşeli sau pentru că era greu de pronunţat, Orpah a devenit Oprah. Astăzi, acest nume e cunoscut pe toată planeta. Prima femeie de culoare care a devenit miliardară, vedeta este considerată un candidat cu şanse foarte mari de a ajunge preşedintele SUA. Dar n-a fost totul aşa roz de la început...
Când era copil, purta rochii făcute din saci de cartofi, pentru că ai ei n-aveau bani de haine. Violenţa era un lucru obişnuit în familie - bunica "o altoia" cu un băţ la orice abatere, iar la 13 ani, după ce a fost abuzată de un văr şi un unchi, Oprah a plecat de acasă şi a trăit pe străzi.
La 14 ani a rămas însărcinată, dar copilul a murit la scurt timp după naştere. După ce s-a întors acasă, a început să-i fure banii mamei sale, încercând să ţină pasul cu colegele de liceu mai bine îmbrăcate.
Talentul viitoarei vedete de televiziune a fost remarcat încă din copilărie, când ea făcea pe reporterul şi le lua interviuri păpuşilor sale făcute din pănuşi de porumb. După ce mama sa a trimis-o să stea cu tatăl ei biologic, în Nashville, Tennessee, acesta a făcut din educaţia ei o prioritate, iar Oprah a devenit studentă şi a studiat comunicarea.
Primul joc a fost vânzătoare la un magazin local, la 17 ani, apoi a lucrat part-time ca reporter la un post de radio, apoi a debutat în televiziune.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod