Madonna

7 vedete care au trăit pe străzi. Acum au case imense



Halle Berry

Anul trecut, actriţa a postat pe Instagram o imagine cu ea din 1996, când le dădea autografe soldaţilor americani detaşaţi în Bosnia. "Dacă aş putea să-i dau un sfat acestei fete... i-aş spune să facă la fel... fără regrete", a scris ea.
Halle a fost botezată după numele unui magazin. Mai târziu, Halle’s Department Store a devenit o marcă înregistrată în Cleveland, Ohio, scrie Bright Side. Înainte de asta, Halle Berry a trebuit să-şi croiască drumul spre succes şi n-a fost deloc simplu.
Ea a povestit că tatăl său obişnuia s-o bată pe mama ei, iar când avea patru ani, acesta le-a părăsit.
Halle a fost ambiţioasă şi îndârjită din copilărie. Când era elevă, câştiga toate concursurile de frumuseţe. După terminarea şcolii s-a mutat la New York şi când a rămas fără bani a dormit în adăposturile pentru oamenii străzii. A fost chelneriţă şi barmaniţă şi după mai multe refuzuri la audiţii, a prins în sfârşit rolul din "Living Dolls", care avea s-o facă celebră.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod