7 vedete care au găsit iubirea în 2021: Uma Thurman și Renée Zellweger iubesc din nou

Carantina impusă de pandemie a destrămat câteva cupluri celebre. Însă odată cu revenirea la normalitate, dragostea își face loc în viețile starurilor.
2020 a fost un an teribil pentru toata lumea, inclusiv pentru starurile internationale. Cateva cupluri s-au despartit, dar exista si povesti de dragoste care s-au infiripat in aceasta perioada dificila. Aceste perechi de vedete s-au format in 2021:

Renée Zellweger si Ant Anstead


TMZ a anuntat prima oara ca actrita americana si prezentatorul englez de televiziune au o relatie. Zellweger, in varsta de 52 de ani, si Anstead, in varsta de 42 de ani, s-au cunoscut la inceputul acestei luni, in timp ce filmau un episod pentru show-ul „Celebrity IOU: Joyride”.

People a scris pe 21 iunie ca Anstead si Christina Haack (37 de ani) au finalizat divortul la noua luni dupa ce si-au anuntat despartirea, in septembrie anul trecut.
Cei doi au un fiu, Hudson, in varsta de un an si noua luni.

Uma Thurman si Justin B. Smith


Actrita din „Kill Bill”, in varsta de 51 de ani, are o relatie cu Justin B. Smith, CEO al grupului media Bloomberg. The New York Times a dezvaluit pe 18 iunie ca ei sunt impreuna dupa ce s-au cunoscut la o petrecere pe care Smith a organizat-o la resedinta lui din Washington, D.C.. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod