7 vedete care au făcut primul copil după 40 de ani: Niciodată nu-i prea târziu!

Deși medicii le recomandă femeilor să nască primul lor copil înainte de a împlini 30 de ani, în multe țări din Occident această barieră de vârstă continuă să se ridice. Cariera, relațiile care nu rezistă și problemele de concepție sunt principalii factori care împing femeile spre sarcinile de la peste 40 de ani. Multe dintre acestea devin mame pentru prima oară când au trecut de câțiva ani acest prag și, inevitabil, aceste cazuri atrag atenția, mai ales în cazul vedetelor.

Bright Side ne prezintă câteva femei celebre care au devenit mame după ce au împlinit 40 de ani.
Fie că au amânat cât mai mult acest moment important din viața lor, fie că au făcut tot posibilul pentru a ajunge aici, ele demonstrează că niciodată nu-i prea târziu când un copil trebuie să vină pe lume.
1 din 8

Nicole Kidman, 41 de ani

Actrița australiană are doi copii din timpul mariajului cu Tom Cruise, dar aceștia au fost adoptați - Isabella și Connor. După ce a divorțat, Nicole Kidman a avut câteva relații pasagere, apoi s-a căsătorit cu muzicianul Keith Urban. La 41 de ani, ea a născut o fetiță, Sunday Rose. După doi ani, cei doi au devenit părinții încă unei fetițe, Faith Margaret, născută de o mamă-surogat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod