7 copii celebri care și-au pierdut faima la maturitate

Numeroase staruri de la Hollywood și-au început cariera încă din copilărie. Vedete precum Kurt Russell, Natalie Portman, Jodie Foster, Brooke Shields sau Leonardo DiCaprio au pornit pe drumul celebrității datorită unor roluri care i-au făcut faimoși încă din copilărie. Dar dacă reușești să obții un rol memorabil în copilărie asta nu înseamnă că ai succesul garantat pentru tot restul vieții.

O mulțime de copii faimoși din lumea filmului au crescut devenind adulți complet necunoscuți. Figurile lor drăgălașe, cele care i-au făcut celebri în primă etapă, s-au schimbat total, iar astăzi sunt dificil de recunoscut. Iată câțiva dintre acești copii celebri a căror carieră s-a încheiat imediat ce s-au maturizat.
1 din 8

Mara Wilson

Probabil te-ai întrebat ce s-a întâmplat cu micuța adorabilă care a jucat impecabil în filme precum "Matilda" sau "Mrs. Doubtfire". Mara Wilson a fost un adevărat star în copilărie datorită acestor roluri, dar și altor filme de familie pentru care a primit numeroase premii. Cu toate acestea, Mara a renunțat la actorie. Aceasta a declarat că actoria i se pare dificilă și epuizantă, simțind că și-a irosit copilăria pe platourile de filmare. În prezent este scriitoare.
MAI MULT DESPRE: copii, actori, vedete, celebritati
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod