6 vedete sexy trecute de 40 de ani. Cine arată cel mai bine?

Se spune că femeile înfloresc odată cu trecerea timpului, iar un studiu realizat anii trecuţi arăta că reprezentantele sexului slab se simt mai satisfăcute sexual şi au mai multă încredere în ele la vârsta de 40 de ani. În plus, femeile se simt cu zece ani mai tinere şi au altă perspectivă asupra pragului de 40 de ani, socotit în trecut ca fiind critic.
1 din 7

Mihaela Rădulescu şi orgasmul de dimineaţă

Diva de la Monaco va împlini, în această vară, 46 de ani, însă se simte mai tânără ca niciodată. „Jeez, am 45 de ani şi dimineaţă am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte. Şi încă pot pleca la muncă în pantaloni scurţi. Fesele mele nu vor deloc să capituleze, pentru că le 'droghez' zilnic cu sport şi automasaj. De ce vă dau toate aceste amănunte? Pentru că aşa arată dimineaţa unui om fără vârsta, cum mă simt de cel puţin 20 de ani“, a scris Mihaela Rădulescu într-un editorial pentru revista Elle.
2 Februarie 2015
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 22 Dec 2015, 14:51
    Invata

    @Mai treci pe la scoala si invata sa scrii, pupincuristule!

    0
    0

  • XYZ pe 22 Dec 2015, 14:50
    VEDETE?

    Vedete? Centuriste cu acte-n regula, vedeti-va de treaba, lasati-o jos, ca macane....

    2
    0

  • VacaCuCabina pe 17 Dec 2015, 12:30
    ha ha ha

    Arata bine in poze asemenea unor manechine de vitrina aranjate si machiate artificial. Cineva a spus mai sus de ce nu ne aratati femei obisnuite care nu au nevoie de asemenea operatii estetice ca sa arate...perfect? Tot felul de muieri sintetice si pitipoance cu spancene desenate promovati. Vai de capul lor...:))))

    0
    0

  • Simi pe 19 Mar 2015, 11:17
    " diva " lui trei paduchi

    Mihaiela Radulescu ! Saptamana trecuta,la realitatea tv,a fost o emisiune de vreo ora despre "diva " M.R. In emisiune i se spuneau respectivei " toate calitatile "; sare din barbat in barbat ca fluturii in floare,spalare de bani impreuna cu Elan, carausa de droguri , fete si bani negri la Monaco,etc. PRO TV ! Asta-i modelul vostru de vedeta ? Pacat ca-ti stricat o emisiune,dealtfel frumoasa si interesanta.SPERAM CA VINERI NU O VOM MAI VEDEA IN JURIU .

    4
    6

  • radu pe 20 Feb 2015, 15:11
    Mihaela Tiganu

    Voua chiar nu va e rusine sa-i spuneti acestei nulitati diva? Chiar nu aveti proprietatea termenilor? Ati facut cunoscuta o submediocra din toate punctele de vedere.

    6
    6

  • Maria pe 8 Feb 2015, 12:24
    ...

    "Sport si automasaj"... De acord, dar despre bisturiu de ce nu ne spui? Sigur, nu de lecitina... :)

    2
    5

  • cruela pe 3 Feb 2015, 23:25
    diva???

    Plastic, botox, silicoane, operatii estetice, bani ... non valori! Opulenta. Asta se numeste "diva"??? Si ... vocabular pe masura: a avut iaurt, un orgasm si 2 "oua"... Fierte ... Cata "poezie"!!!

    6
    5

  • lili pe 3 Feb 2015, 06:28
    mihaela r.

    o dati intr-una cu corpul ei, dar nu-I vedeti fata de ghionoaie. cate femei sunt slabe pe pamant nu e ea o exceptie

    8
    6

  • silviu pe 2 Feb 2015, 23:58
    mihaela radulescu

    rautaciosilor,invidioasilor ,asa este cand vulpea nu ajunge la struguri...va place sa vedeti mizeria din curtea altuia dar la voi nu va uitati popor de barfitori comunisti ce sunteti...voi aveti banii ei sa va permiteti sa va intretineti saracilor ....

    5
    9

  • aliter pe 2 Feb 2015, 22:02
    E greu?

    Opriti-va de a mai intoxica poporul roman cu ceea ce nu este romanesc si nu ne apartine....nu mai prezentati femei mutante ci romance adevarate...terminate cu incercarea de a inocula acestui neam milenar gandirea voastra bolnava!!!

    3
    5

  • ely pe 2 Feb 2015, 16:20
    femei

    Faceti un concurs cu femei peste 60 de ani, atunci sa stam de vorba.

    3
    3

  • Nicole pe 2 Feb 2015, 15:24
    "dive"??? hahaha

    de ce nu intrebati femeile obisnuite care nu apeleaza nici la botox, nici la bisturiu si nici nu arunca mii de euro pentru intretinere cum reusesc sa arate superb dupa 40 de ani? nu aceste "dive" plasticate ci mamele...vecinele..prietenele noastre..finte obisnuite care isi ingrijesc casa, copiii au o slujba si cu toate acestea reusesc sa se mentina frumoase si tinere...ASTA E O REALIZARE !!! nu marmotele astea pe care ni le tot fluturati pe sub nas

    19
    6

  • meri pe 2 Feb 2015, 13:56
    caracterul

    Mai conteaza si caracterul femeii, 'frumusetea interioara' cum se zice. Ce parere sa ai despre M.Radulescu care a avut o relatie cu un 'copil' . Oare ea ce va simti ca mama daca baiatul ei ii va aduce acasa o femeie cu 20 ani mai mare ca el? Si sa mai si sustina ca o iubeste la nebunie. Atunci sa vedem cat de bine va mai arata M.Radulescu, cum o va ajuta in mentinerea ei fizica 'starea de bine' creata de copilul ei. Nu e obligatoriu sa se intample, dar ea asa a facut, asa ca nu face doi bani forma ei fizica si 'fesele ei care ...' nu stiu ce nu vor sa faca, si de fapt, nici nu prea conteaza.

    8
    5

  • GABY pe 2 Feb 2015, 13:04
    mihaela

    a avut doar bani pentru operatii estetice si...cocosi tineri !

    13
    8

  • ana pe 2 Feb 2015, 08:50
    "dive" > 40

    pielea in care zic ca se simt bine...a avut nevoie de bisturiu etc...deci

    15
    6

  • kiki pe 2 Feb 2015, 08:35
    corectati !

    Titlul e gresit ! Vedem ca va referiti la " dive ",nu la femei obisnuite. Era interesant sa aratati diverse femei,cu diverse meserii si preocupari, si sa ne spuna ELE cum percep "pragul" ! Ne tot sufocati cu plastificatele,care sigur se simt mai tinere,ca de aia au dat banii ! Plus ca este chiar adevarat faptul ca 40 ani nu mai sperie pe nimeni. Sunt produse,se scrie despre asta,si -zic eu- femeile sunt mult mai libere in conceptie,in fapt...Increderea in sine face minuni si sterge ani !

    21
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod