6 reguli bizare pe care membrii familiei regale britanice le respectă

Întreaga lume este interesată de viața Reginei Elisabeta a II-a și a familiei acesteia, în special de tinerii săi nepoți și soțiile lor, William și Kate, respectiv Harry și Meghan.
Toți membrii familiei regale sunt urmăriți la tot pasul, iar unele dintre regulile pe care aceștia le respectă au atras atenția.

Iată câteva reguli ciudate pe care membrii familiei regale britanice le respectă:

Prințul William și Kate Middleton nu se țin de mână


Nu există o regulă oficială care să-i împiedice pe cei doi să se țină de mână. Dar Familia Regală Britanică urmează reguli stricte de etichetă care nu le permit reprezentanților lor să-și arate afecțiunea în public. Prin urmare, William și Kate nu se țin de mână, nu se sărută și nu se strâng în brațe în public. Sunt urmașii la tron și trebuie să aibă un comportament adecvat pentru a nu pune Coroana într-o poziție dificilă.

În ceea ce-i privește pe Meghan Markle și Prințul Harry, aceștia au putut fi observați destul de des ținându-se de mână sau în brațe.
Aceștia nu trebuie să respecte astfel de reguli pentru că se află pe locul șase în ordinea succesiunii la tron.

Regina Elisabeta poartă întotdeauna haine în culori intense


Regina Elisabeta a II-a poartă întotdeauna ținute în culori puternice nu neapărat pentru că îi plac aceste culori. Potrivit regulilor Casei Regale, regina trebuie să iasă în evidență într-o mulțime, astfel încât oamenii să poată spune "Am văzut Regina!". Aceasta poartă și haine negre, dar numai în timpul ceremoniilor de comemorare.

De ce membrii familiei regale nu au nume de familie


În prezent, Familia Regală este atât de faimoasă încât nu are nevoie de un nume de familie pentru a fi recunoscută. În mod tradițional, toți monarhii britanici își folosesc prenumele și titlul, iar adesea aleg un prenume pe care să-l folosească în calitate de suveran.
De exemplu, tatăl Reginei Elisabeta era cunoscut public cu numele Albert, dar după ce a devenit rege a ales să fie numit Regele George al VI-lea. Regina Elisabeta și soțul său, Prințul Philip, au ales ca moștenitorii lor să poarte numele de familie Mountbatten-Windsor, dar acest nume este opțional.

Femeile din familia regală poartă de obicei poșete de mână și clutch-uri


Regulile de etichetă regală se aplică și în ceea ce privește accesoriile. Kate Middleton și Meghan Markle poartă de obicei poșete mici și clutch-uri. Acestea le permit să strângă mâna cu persoanele pe care le întâlnesc sau să evite acest lucru (de obicei atunci când țin ambele mâini pe poșetă). Mai mult decât atât, o poșetă de tip clutch poate fi folosită pentru a evita situațiile stânjenitoare.
De exemplu, își pot folosi poșeta pentru a-și acoperi decolteul în timp ce coaboară din mașină.

De ce Regina Elisabeta nu renunță la tron în favoarea fiului său?


Potrivit regulilor regale, puterea este transferată unui alt membru al familiei dacă monarhul actual a decedat sau a abdicat. Regina Elisabeta ar fi luat decizia de a renunța la tron în favoarea lui Charles dacă atinge vârsta de 95 de ani. Deși numeroase persoane sunt de părere că Regina ar trebui să se "pensioneze", aceasta pare să aibă o stare de sănătate bună, își îndeplinește toate îndatoririle și paticipă la evenimentele și întâlnirile importante.

Prințul George poartă numai pantaloni scurți


Potrivit tradiției casei regale, pantalonii scurți sunt piese vestimentare esențiale din garderoba băieților. Prin urmare, indiferent de sezon, Prințul George ar trebui să poarte mereu pantaloni scurți în public.
Băieții încep să poarte pantaloni lungi după vârsta de opt ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod