5 vedete din România certate des de fani pe Facebook. Cu ce au deranjat?

Vedetele din România au mii de fani care le urmăresc activitatea pe pagina de Facebook şi care le susţin orice ar face. Însă tot fanii sunt aceia care nu ezita să îşi taxeze preferaţii pentru fiecare greşeală sau neadevăr suspectat. Iată-le doar pe 5 dintre vedetele noastre care sunt certate adesea de fani pe Facebook!
1 din 6

1. Andreea Banică

Andreea Banică nu este mereu în graţiile fanilor săi. În ultima vreme, cântăreaţa a fost certată pentru alegerile sale vestimentare. După ce, zilele trecute, vedetei i s-a reproşat că a combinat complet nefericit o rochie elegantă cu încălţăminte sport, recent i-a fost taxată o nouă greşeală vestimentară.

Aflată pe litoral, Andreea Banică a postat o fotografie pe plajă, în care apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni largi şi un top scurt. Ce nu le-a plăcut fanilor? Accesoriile alese: geanta supradimensionată şi pantofii cu platformă.

"Nu înţeleg, de ce trebuie să calci pe pantaloni?... aşa se poartă acum?! iar geanta...", a comentat un fan, un altul admonestând-o pe vedetă că a ales geanta nepotrivită pentru o ţinută de plajă: "Din cîte ştiu eu la plajă nu se merge cu poşetă de oraş există un alt tip de geantă...".
21 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod