5 vedete care-şi vor pierde job-ul de la TV

Unele televiziuni trec sau au trecut prin criză şi rămân fără vedete, iar la alte televiziuni unele vedete au impresia că nu se pot realiza emisiuni fără ele. Oricum ar fi, se pare că există câteva celebrităţi care vor dispărea de pe micile ecrane sau deja au făcut-o.
1 din 5

Connect-R, aproape de a fi dat afară de la Anteana 1?

Jurnaliştii de la WOWbiz afirmă că lui Connect-R i s-ar fi urcat celebritatea la cap, iar acest lucru poate duce la concedierea lui de la Antena 1.

„Connect-R e ca un ghimpe în coaste, la 'Next Star'. Cred că îl mai ţin în emisiune pentru că mai are contract şi este foarte popular. Dar îi scoate din sărite pe cei din echipă, pentru că face cam ce vrea, nu ce i se spune. Nu prea ascultă şi nu prea e de acord să facă ce spun producătorii“, a spus un apropiat de-al cântăreţului.
11 Noiembrie 2014
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 19 Feb 2015, 09:33
    FRUMOASA EMISIUNE ....

    Teo e depasita, vorbeste prea mult si cersitul de cadouri nu-I stau bine deloc. Prea multa cotatie sexuala si pentru a se compromite si mai mult se gudule cu Bursuc in mod jenant. @ fara umor, cu prea multa vorbarie goala de continut ; si asta - catre invitat :pe tine te iubesc si ador cel mai mult -, suna ca naiba! Teo esti depasita- audienta proasta, asta e. Alt ridicol e cind artistii se apuca de politica... Draga,Trandafie, Mihut - ridicolul vorbitor despre nimic- oportunistul Diaconu...FIGURI DA, talent discutabil, naiba stie cum mereu insi nepotriviti in locuri nefaste : RUSINICA !!!!!!

    0
    0

  • miaradulescu pe 1 Ian 2015, 09:11
    eroare...

    In primul rind ca Teo nu mai este de mult o grasana,iar proasta n/a fost NICIODATA,de respingatoare ....ce sa mai vorbim,este chiar o scumpete.

    1
    1

  • Dora pe 13 Nov 2014, 13:52
    Ioane, Ioane....

    Auzi, Ioane, tu sa-ti dai cu parerea atunci cand vei reusi sa intretii un dialog de doua minute cu proasta si grasana de Teo Trandafir. Si sa incerci sa-i iei locul atunci cand vei stapani 5% din cultura, umorul si educatia ei. Poate atunci vei pricepe ca intr-o televiziune comerciala nu se face educatia publicului, ci i se da acestuia ceea ce el cere si apreciaza. In alta ordine de idei, de la bun inceput am atentionat ca ora de difuzare a emisiunii este prost aleasa, multi fiind la serviciu sau pe drum la acea ora.

    1
    1

  • Eliza pe 12 Nov 2014, 15:26
    :|

    Draga Ioane! :)) Ca tare "inteligent" te dai tu, de unde atata prostie pe capul tau sa spui sa prostii si grasanele mor prima data? Din prostia care ai spus-o, te numeri printre ei. Nu crezi? Ce simplu e sa judecam pe altii... Inainte de a deschide gura, gandeste-te bine ceea ce vei spune. "INTELIGENTULE!" :))

    0
    0

  • Ion pe 11 Nov 2014, 18:36
    ......

    Nici unul nu este vedeta.Iar Teo Trandafir este de a dreptul respingatoare.Va spun eu de ce a pierdut audienta si nici nu o va recupere niciodata.Pentru ca ea a bagat manelismul,tiganiada si prost gustul in televiziune.Iar prostii si grasanele mor prima data.

    4
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod