5 vedete care se folosesc de despărţiri pentru a face bani de la televiziuni

20 Mai 2013
Viaţa intimă a vedetelor a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai dezbătute subiecte în tabloide şi la emisiunile de scandal de la televizor. Deoarece aproape toate celebrităţile şi-au dat seama că acest lucru le poate rotunji veniturile, vedetele au decis să ceară bani pentru a vorbi despre momentele grele prin care trec câteodată.

Subiectele care se vând cel mai bine sunt acum divorţurile sau orice alt tip de despărţire dintre celebrităţi. Aşa se face că pentru nume precum Andreea Marin sau Iulia Albu, decizia de a rămâne fără partener a fost una bună.
1 din 6

Iulia Albu, emisiune şi reclamă datorită divorţului

În această primăvară, Iulia şi Mihai Albu au anunţat că s-au decis să divorţeze. Cu toate că nu au stat foarte mult timp despărţiţi, împăcându-se de Paşte, Iulia Albu a avut foarte mult de câştigat. Ziarul Libertatea a anunţat că Iulia a fost angajată de Kanal D, unde prezintă o rubrică de modă pe bani frumoşi, în jur de 2.000 de euro, a devenit imaginea unei firme de maşini de fiţe, care i-a şi dat pe mână un automobil de 35.000 de euro, şi a fost protagonista unei şedinţe foto inedite, cu cleşti de rac în gură, la un produs care va apărea în curând pe piaţă. Reclamă care i-a mai adus 1.000 de euro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 20 Mai 2013, 10:38
    De ce nu..........

    Nu spun ca este adevarat in totalitate prin ce au trecut si mai trec aceste femei, insa necazul unui om se citeste foatre bine pe fata lui chiar si atunci cand din rasputeri incerci sa ascunzi lucrul acesta. Sunt convinsa ca, Gabriela a suferit si inca mai sufera si ca problemele prin care trece sunt adevarate, motiv pentru care nu o condamn ca apare la televizor din doua motive : 1.acest lucru o ajuta sa se mai detaseze de problema in sine 2.sub inpulsul dezamagirilor te mai si "enervezi" si-ti spui: de ce as refuza banii........... ?!

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod