5 vedete care îşi vindecă rănile din dragoste cu bărbaţi mai tineri

Au avut relaţii serioase şi de durată sau chiar au fost căsătorite, însă odată ce au rămas singure s-au refugiat în braţele bărbaţilor mai tineri. Este vorba despre câteva vedete din ţara noastră care au ales să-şi vindece rănile lângă nişte „prospături“.
1 din 6

Anda Adam, cuplată cu un tânăr fotbalist

Anda Adam (33 de ani) a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Slav. Cei doi au petrecut şase ani împreună, însă la sfârşitul anului trecut au anunţat că se despart.

Dacă Victor a ales să formeze acum un cuplu cu Bianca Drăguşanu, Anda Adam s-a reorientat spre bărbaţi mult mai tineri. Aşa se face că vedeta s-a îndrăgostit de Cătălin Ţâră, un fotbalist în vârstă de 18 ani, care evoluează la Lazio Roma.
25 Martie 2013
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vamaiot pe 29 Mar 2013, 13:14
    .......

    Eeee, ce va ambalati asa cu totii!? Baietii la inceputuri se impreuneaza, vorba lu jiji, cu tipe in varsta pana invata s-o faca si ei bine cu ocazia asta! Ca la 18 ani, baietasii sunt destul de nestiutori, ca sa nu zic altceva! E un lucru benefic pentru ei si sunt norocosi cei care au parte de asta! Pentru ele, nu stiu ce sa zic! Relatiile astea nu tin decat foarte foarte rar, iar femeia in cauza ramane cu buza umflata de obicei, irosindu-si cateodata niste ani care nu se mai intorc! Daca-si asuma asta, e treaba ei!

    0
    0

  • Catalin Muntean pe 27 Mar 2013, 11:26
    Dragostea nu are varsta inclusiv pentru oameni simpli

    Vreau doar sa va spun ca am 34 da ani si am o casnicie reusita de 8 ani cu o doamna de 48 in acest an, dragostea noastra a crescut cu fiecare an si a devenit mai puternica, mai ales ca venim din culturi si tari diferite si mult mai important suntem amandoi de conditie modesta iar ceea ce am facut pana acum a fost construit impreuna. Varsta nu are nimic a face cu un cuplu. Un singur lucru ma deranjeaza in general ca oameni nu isi vad proprile probleme. Multumesc

    4
    0

  • YLI77 pe 26 Mar 2013, 00:00
    tineretul se poarta

    bravo ei ! tine-o tot asa cu tineri sa te distrezi si cu cei de vvirsta ta sa te casatoresti!

    1
    1

  • liliana pe 25 Mar 2013, 15:09
    raspuns pentru adrian

    Nu incetez sa fiu uimita de "aprecierile" barbatilor referitor la femei. Ma tot uit cat de critici sunt niste butoaie cu doua picioare, cheliosi, etc., dar care fac spume la gura de cat critica toate femeile. Ba ca nu sunt trase prin inel, ba ca nu stiu ce varsta au, etc. Te apuca jalea cand vezi armata de bosorogi care abia isi taraie pieile, isi lasa nevestele "care nu mai corespund" si cred, in prostia lor ca "fetele alea care vin din urma" chiar fac pasiuni nebune pentru burdihanele lor si nu pentru conturile din banci.Nu te poti hotari daca sa razi sau sa le plangi de mila, ca mare este prostia omeneasca. Noroc ca nu doare, altfel.... Draga Adrian, nu este un raspuns strict pentru tine, dar m-am saturat de "aprecierile" barbatilor care nu-si vad barna din ochi. Si apropos de Dani, tot timpul am gandit despre cuplul Razvan si Dani:Razvan este un tip dragut, dar Dani tare este uratel saracu'.

    7
    1

  • adrian pe 25 Mar 2013, 13:00
    raspuns pentru elena manea

    Elena, nu e vorba de invidie.Normal ca dragostea nu prea are reguli.Dar diferntele de varsta isi spun cuvantul la un moment dat.Si toate femeile astea vor simti cumplit chiar pe pielea lor esecul. Baba nu este nimeni nici la 33 de ani nici la 44. Dar vin fete din spate.Oferta este mare si daca privesti cu atentie multe cupluri solide chiar in momentul in care femeia depaseste 34 - 35 de ani se destrama. Stiu,nu suna de loc incurajator ! Dar asta este mentalitatea si greu se va schimba mai ales in tara noastra. Si de ce sa nu recunoaste chiar voi fetele contribuiti la mentinerea acestei situatii.

    2
    1

  • Elena Manea pe 25 Mar 2013, 11:47
    Bravo!

    In dragoste nu exista reguli.Ce daca este mai mare dacat el??nu vad unde este problema.Baba la 33 de ani??ce mentalitati!!...asa gandesc unii romani fiindca nu au mintile ''destupate''.Invidie,barfa si sa judece pe altii,asta este la romani.

    5
    0

  • adrian pe 25 Mar 2013, 09:36
    anda adam sitanarul fotbalist

    Piticania asta e din ce in ce mai penibila. O inteleg ca sufera dupa Victor Slav dar sa faci "jaf" propria imagine si asa destul de sifonata....imi pare de-a dreptul periculos pentru ea. Mai ales ca de la un timp a inceput sa fie comoarata ca fiind aproape identica cu persoane care au de doua ori varsta ei (cum ar fi chiar propria mama si mama fotblistului cu pricina). In viata ai parte de multe lovituri dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc si de ce a mai ramas frumos din noi.

    5
    3

  • abdi pe 25 Mar 2013, 09:27
    vedete...

    oulala....rau, rau, rau!!!!

    1
    2

  • adi pe 25 Mar 2013, 09:26
    oana si razvan

    Saracul baietel!!! Dar voi ati uitat chiar pe regina "vedetelor" incurcate cu tinerei. Si anume umbrela pe doua picioare numita Oana Roman. Ori si voi credeti ca "iubitul " de dupa perdea e de fapt Fantomas?

    5
    1

  • adrian pe 25 Mar 2013, 09:21
    raduleasca si dani

    Asta da babaciune ! Asta da oportunist! Sunt jalnici!!! Degeaba incercati voi sa le cosmetizati relatia ca fiind una frumoasa si de durata. Femeia asta arata din ce in ce mai rau (nu ca ar fi aratat bine vreodata) , iar el din ce in ce mai ridicol langa ea. O baba lacoma si nerusinata,cu mult tupeusi pretentii nejustificate de diva.

    3
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod