Natalie Wood

5 vedete care au murit în condiţii misterioase

3. Natalie Wood

O altă actriţă faimoasă care a dispărut în condiţii ciudate, vedeta din "Poveste din cartierul de vest" şi din "Rebel fără cauză" a murit în 29 noiembrie 1981. Conform anchetei iniţiale, Natalie Wood şi cel de-al doilea ei soţ, Robert Wagner, au decis să-şi petreacă weeekend-ul de după Ziua Recunoştinţei la bordul iahtului lor de agrement "Splendour", în compania unui invitat, actorul Christopher Walken. Ei au mâncat într-un restaurant de pe chei, înainte de a urca la bordul vasului ca să ciocnească un pahar, în momentul în care o dispută violentă ar fi izbucnit între Wagner şi Walken.
Natalie Wood a plecat de pe puntea vasului, îndreptându-se spre cabina principală, dar când Richard Wagner a intrat în cabină, la puţin timp după incident şi când cei doi bărbaţi se calmaseră, actriţa nu era acolo.

Ea a urcat din nou pe punte, pentru a lansa la apă o barcă pneumatică. Actriţa a fost găsită înecată.
Decesul s-a produs în condiţii neclare şi nimeni, inclusiv căpitanul vasului, nu a văzut-o când a căzut de la bord în dreptul insulei Santa Catalina. S-a spus că soţul ei a devenit gelos şi a omorât-o sau că ea s-a sinucis după ce l-ar fi prins pe Wagner în pat cu Christopher Walken. Autopsia a depistat mai multe lovituri pe corp şi o rană pe obrazul stâng.
Ancheta a fost redeschisă după 31 de ani, dar în 2012 autorităţile au anunţat că nu au descoperit nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod