5 vedete care au intrat în politică. Află ce le-a mânat în luptă

Vedetele din România au încercat, de-a lungul timpului, să-i ajute pe oameni, iar unele celebrităţi au ales să intre în politică, în speranţa că aşa se vor apropia mai mult de popor.
1 din 6

Gabi Firea este membru PSD

Cea mai recentă trecere din paginile tabloidelor în partidele politice o are în prim-plan pe Gabriela Vrânceanu Firea. Soţia lui Florentin Pandele s-a înscris în PSD, organizaţia Ilfov.

„Dacă voi răspunde criteriilor, voi intra şi într-o competiţie pentru Parlament. Vreau să fac mai mult pentru oameni. Soţul meu a avut o contribuţie în decizia mea. Eu sunt o femeie care îşi ascultă soţul“, şi-a motivat Gabi Firea decizia.
26 Septembrie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SPONSORIZATA pe 5 Oct 2012, 10:48
    GABRIELA FIREA

    MAI BINE A-I STA ACASA,PANA CAND NU SE AFLA MAI MULTE DESPRE TINE .A-TI LUCRAT LA CABINETUL,,DR. CAPUSA,,.CEI DE LA OLCHIM TI-AU SPONSORIZAT SI HAIR STILISTUL.

    2
    0

  • buli pe 27 Sep 2012, 09:54
    vranceanu firea

    Sa fi vedeta pe pile.....nu e prea greu.....ia sa treaca toti....inclusiv guvernantii prin examene.....live.....cu juriu de experti.....sa vedem daca mai pot ajunge.....pe sus.....cotangiii....

    2
    1

  • onutta21 pe 26 Sep 2012, 10:20
    ****

    de aia ne merge cum ne merge

    5
    0

  • butnaru dorinel pe 26 Sep 2012, 09:55
    e bine ca ai intrat in politica

    cred ca e bine ca ai intrat in politica dar doresc , sa ramai asa de sincera cum esti acuma si sa lucrezi pentru oameni cazuri sociale dar cred ca te voi schimba pentru ca multi au intrat in politica si nu au facvut mai nimic care sa ajute romania. iti doresc succes si doamne ajuta.

    0
    4

  • hiris pe 26 Sep 2012, 08:27
    Andrei Zaharescu este purtătorul de cuvânt al lui Ponta

    Poate ca poarta cuvantul lui Ponta intr-o geanta,ca eu unul nu l-am auzit inca vorbind la tv.decand a ajuns la guvern!Deh!,poate e o lipsa de a mea!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod