5 vedete care au făcut călătorii religioase pentru a-şi găsi liniştea sufletească

Stresul şi stilul de viaţă agitat le-au venit de cap multor vedete din ţara noastră, care au preferat să ia o pauză de la tot ceea ce făceau şi să părăsească România pentru o perioadă mai mică sau mai mare de timp.

Destinaţiile care se doreau a fi de vacanţă au fost, de fapt, unele în care celebrităţile şi-au găsit liniştea sufletească, şi anume templele budiste.
1 din 6

Andreea Raicu, vacanţă în India

La jumătatea lunii august, Andreea Raicu a petrecut o vacanță de neuitat în India, vedeta îndeplinidu-şi astfel visul de a ajunge în „țara contrastelor“.

„E o lume fabuloasă pe care, oricât aş încerca să o descriu, nu ai cum să o înţelegi decât mergând acolo. De fiecare dată când povestesc de India sunt întrebată dacă nu e foarte murdar. Când porneşti în această călătorie ştii la ce să te aştepţi: şi sărăcie, mizerie, mirosuri specifice acestei ţări, dar şi o energie incredibilă, oameni frumoşi pe dinăuntru, imagini senzaţionale şi multă culoare. India e locul în care atunci când te decizi să mergi, trebuie să îţi asumi toate aspectele ei, şi de aceea locul acela e special, pentru că e plin de contraste. Pot să spun ce mi-a plăcut: bucuria oamenilor de a trăi indiferent de ce le oferă viaţa“, a spus Andreea Raicu, pentru revista TV Mania.
MAI MULT DESPRE: calatorie, templu, vedete, religie
6 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • d pe 12 Oct 2017, 19:40
    d

    Nu e bine s ate rog unui yeu, yeite pentru dragoste...noi ca si crestini avem Dumnezeul adevarat si daca vrem Lui sa ne rugam, si faca-Se voia Lui

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod