5 vedete care au atacat-o pe Bianca Drăguşanu. Află ce au de împărţit cu diva!

A devenit, peste noapte, cea mai mediatizată vedetă din România, iar acest lucru nu a deranjat-o deloc, ba mai mult, a făcut-o să creadă că este cea mai mare vedetă din România. Este vorba despre Bianca Drăguşanu, „femeia de plastic“, după cum îi spun gurile rele, care se pregăteşte să se căsătorească cu Victor Slav.
1 din 6

Adrian Enache spune că Bianca Drăguşanu este o buruiană

Întrebat ce crede despre viitoarea soţie a lui Victor Slav, artistul a spus că nu o cunoaşte pe aceasta şi a comparat-o cu o buruiană. „Mă scuzaţi, dar nu ştiu cine e Bianca Drăguşanu. Iertaţi-mă, dar m-aţi prins nepregătit. Putem vorbi de Johnny Logan sau Tom Jones, cu care am cântat în deschiderea unui concert. Iarăşi ne lovim de oameni ieftini, în condiţiile în care ţara e plină de adevărate valori spirituale. Păcat că pierdem din vedere valorile şi dăm atenţie buruienilor“, a spus Adrian Enache pentru Ziarul Ring.
4 Septembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 4 Sep 2013, 14:34
    un bou ca enache si un curvar nu s-a mai vazut!!

    enache, el e o buruiana, toata viata lui a fost, frumos nu e, calitati muzicale nu are si nici nu a avut, arata si cinta ca un caca de manelist... norocul lui a fost prietenia care a avut-o cu temisan care l-a ajutat sa il scoata in evidenta si cite o babeta cu bani si influenta caruia I-a pus-o bine si care l-a impins de la spate du-te ba boule si fa ceva!! asa ca enache... ciocu mic!!! si vezi ce rahat de viata ai tu!!!

    6
    4

  • jlvera pe 4 Sep 2013, 14:13
    alt frustrat

    Handicapatul asta de Enache confunda modellingul cu muzica usoara. Culmea, sunt femeie, dar de imbufnatul ala de Slav nu imi place deloc. Bianca e ok. Cand e nunta?

    4
    6

  • Dodi pe 4 Sep 2013, 12:06
    Oare..?

    nu va roade invidia ? ba daaaaa,si inca cum...pe voi astia care nu mai sunteti bagati in seama aka Enache...si multi altii ca el,v-ati babacit,gata...pa ! ORICUM E CEA MAI FRUMOASA PERECHE DE PANA ACUM ! ranchiunosilor ! =))

    5
    8

  • Vivi pe 4 Sep 2013, 11:01
    are dreptate..

    Are dreptate Adrian..iar cei care ii tineti parte la aceasat nulitate di plastic sunteti la fel de limitati..si cu 2 neuroni ca si ea..asta se promoveaza in Romania.TRIST!

    7
    7

  • iulian pe 4 Sep 2013, 07:40
    capish

    are mare dreptate sa vb despre adevarati artisti si nu despre buruieni aparute ca ciupercile dupa ploaie...fiecare are parerea lui despre bianca ea s-a remarcat prin scandalurile la TV...

    7
    5

  • kiki pe 4 Sep 2013, 07:18
    oare?!

    Oare chiar nu stie cine e 'Barbie de Romania' sau se preface?Sigur ca e deranjat ca nu mai e bagat in seama,de altfel ca toti cantaretii din alta generatie.Si am spus CANTARETI deci artisti,oameni care au facut cursuri,au muncit cu orele prin studiouri TVR si Radio, au sustinut sute de concerte in toata tara,cu melodiile lor au crescut VIPurile de azi... Doar ca Enache nu e nici un exemplu de moralitate,nici de modestie,,,

    8
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod