5 televiziuni care au emisiuni de scandal. Vezi de ce se bat pe aceleaşi subiecte!

Reţeta succesului în media românească o reprezintă, fără doar şi poate, scandalul. Tocmai din acest motiv, televiziunile de succes au inclus în grila de programe emisiuni mondene, în cadrul cărora sunt dezbătute subiecte care mai de care mai senzaţionale.

Din această toamnă, numărul emisiunilor de scandal creşte, deoarece va fi lansată „WOWbiz“, la Kanal D, iar postul lui Arpad Paszkany îl va angaja pe Luis Lazarus.

Antena 1 are „Acces direct“ şi „Un show păcătos“

Televiziunea lui Dan Voiculescu are în grilă două emisiuni de scandal. Una este „Acces direct“, prezentată de Simona Gherghe, iar cealaltă „Un show păcătos“, prezentată de Dan Capatos. De cele mai multe ori, subiectele care sunt dezbătute de Simona, sunt preluate apoi de Capatos.

Cel mai recent subiect prezentat de cele două emisiuni este drama prin care trece Ioana Tufaru. Datorită ratingului pe care acest subiect l-a avut la Pro TV, cei de la Antena 1 s-au gândit să o „fure“ pe Ioana şi să se ocupe ei de soarta ei.

Kanal D are „WOWbiz“ şi „Drept la ţintă“

Kanal D, televiziune turcească apărută în urmă cu doar câţiva ani în România, a intrat foarte bine pe piaţa românească şi şi-a făcut o emisiune de scandal, „Drept la ţintă“, prezentată de Mădălin Ionescu.

Datorită succesului obţinut, ei au preluat de la B1 TV şi emisiunea „Cancan TV“, care a ajuns acum la Acasă TV.

Pentru că le mergea bine cu două emisiuni de scandal în grilă, cei de la Kanal D s-au reorientat rapid, iar de luni, 15 octombrie, ora 22.30, va începe emisiunea „WOWbiz“, prezentată de Andreea Mantea şi Mădălin Ionescu. „«WOWbiz» este o emisiune care va face diferenţa pe piaţa late-night-show-urilor. Starurile  vor fi dezbrăcate de secrete în faţa a milioane de români! Le promit telespectatorilor un spectacol dinamic şi surprinzător“, spune Andreea Mantea. Ea este completată şi de Mădălin Ionescu. „Ne propunem să venim în casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondenă şi să-i facem pe oameni să descopere adevărata faţă a starurilor“, a spus acesta.

Până în prezent, echipa Kanal D nu a anunţat cine va duce mai departe proiectul „Drept la ţintă“.


Adrian Artene şi Ilinca Vandici

La Pro TV este „Happy Hour“

Televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu are o singură emisiune de scandal, care este tot mai contestată pe zi ce trece.

Este vorba despre „Happy Hour“, prezentată de Cătălin Măruţă.

Audienţele scăzute ale emisiunii „Happy Hour“, care a fost depăşită în această toamnă de „Acces direct“, l-au făcut pe Cătălin Măruţă să recurgă la gesturi extreme pentru a-i face pe telespectatori să se uite pe Pro TV.

Subiectele prezentate de soţul Andrei nu au făcut decât să-i îndepărteze şi mai mult pe cei care urmăreau cu mare interes emisiunea.

Acasă TV speră să dea lovitura cu emisiunea „Cancan TV“

Postul de telenovele, pe care îl putem numi „sora mai mică a Pro TV-ului“, are în grilă, începând din această toamnă, emisiunea „Cancan TV“. Subiectele prezentate de Adrian Artene şi Ilinca Vandici se vor mai serioase decât cele prezentate de „Un show păcătos“, dar şi ratingul este mai mic.

Cu toate că principala bătălie între televiziuni are loc din cauza ratingului, se pare că Acasă TV preferă să-şi fidelizeze un alt gen de telespectatori.

Luis Lazarus revine la Look TV

Transilvania Look, postul deţinut de patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, îşi va schimba denumirea în Look TV, iar odată cu această schimbare în grilă va apărea şi o emisiune de scandal, pe acelaşi tronson orar cu „Un show păcătos“.

Încă nu se ştie care va fi denumirea emisiunii, dar s-a aflat faptul că va fi prezentată de Luis Lazarus şi va începe la 28 octombrie.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

12 Octombrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaby pe 17 Oct 2012, 12:24
    emisiuni de scandal

    la ce subiecte se refera emisiunile respective, zau daca conteaza prea mult cine le prezinta...asemenea mizerii se pot prezenta foarte usor de orice muritor de pe strada care sa aiba vederea buna si care sa poata citi in mod decent de pe un prompter...in rest, scormonitul prin rahat...oricine il poate face cu succesuri depline pe ramura...asa ca, vizionare cat mai placuta celor ce inghit acele emisiuni

    1
    0

  • ella pe 12 Oct 2012, 18:43
    subiectele de scandal

    asa zisul succes exprima multa prostie si ca in RO SUNT MULTI PROST care se uita la toate mizeriile.

    0
    0

  • liliana pe 12 Oct 2012, 10:13
    pareri,pareri

    cred ca Madalin o sa faca o echipa buna cu Andreea, pacat de Ilinca insa! Artene e un nesuferit numai el vrea sa vorbeasca,o mai si contrazice,si nu o lasa sa termine fraza.Ilinca esti o frumoasa!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod