5 greutăţi cu care se confruntă cuplul Antonia - Alex Velea. Rezistă împreună?

De mai bine de jumătate de an, despre Antonia şi Alex Velea se spune că formează un cuplu, însă niciunul dintre cei doi cântăreţi nu a confirmat până acum acest lucru.

Cu toate că relaţia dintre Velea şi Antonia este cât se poate de serioasă, după cum spun apropiaţii celor doi, artiştii refuză să afirme în public că sunt împreună, deoarece niciunul dintre ei nu a divorţat, fiind „legaţi“ în continuare de foştii parteneri.

„Antonia şi Alex sunt împreună de un an. Totul s-a întâmplat în momentul în care Antonia a venit la HaHaHa Production“, a spus, în luna iulie a anului trecut, un amic de-al lui Velea. Tot atunci, în presă au apărut şi declaraţiile unei prietene de-a Antoniei, care afirma că artista este îndrăgostită de Alex Velea.

„Antonia este foarte îndrăgostită de Alex! Deşi mai mulţi prieteni de-ai lui o condamnă că i-a stricat casa, ea nu e afectată de acest lucru şi susţine că merge mai departe în relaţia cu el“, a spus prietena cântăreţei.

Antonia nu vrea să divorţeze cu scandal


Potrivit apropiaţilor cântăreţei, Antonia nu se grăbeşte să divorţeze, deoarece Vincenzo Castellano, soţul ei, i-a promis că după partaj ea va rămâne fără Maya, fetiţa ei. Artista este conştientă că o va pierde pe Maya din cauza faptului că a recunoscut în faţa soţului ei că îl înşală pe acesta, dar şi a faptului că familia lui Vincenzo este foarte înstărită financiar.

„Eu ştiam de la ea, am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărţiţi. Nu o să spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Nu m-am dus eu să-i intreb, nu simţeam să mă duc să o întreb dacă are o relaţie cu cineva. Ea a venit la mine, aşa a considerat că e mai bine să facă, şi eu am apreciat acest lucru. Nu înţeleg de ce nu recunoaşte public relaţie, şi mie mi se pare ciudat“, a spus Vincenzo Castellano.

Alex Velea s-a certat cu toţi prietenii lui


Prietenii lui Alex Velea care au ieşit în presă şi au vorbit despre cântăreţ şi despre Antonia susţin că artistul face totul de capul lui şi nu mai ascultă de nimeni din jurul său.

„Se crede un mare Don Juan şi tot ce scrie presa îi dă apă la moară. Îi place foarte mult publicitatea de acest gen. Alex Velea nu ascultă pe nimeni, face exact cum crede el, trăieşte în lumea lui. Toţi prietenii i-au spus că nu e deloc bine ce face cu viaţa lui şi că imaginea lui va avea de suferit dacă nu clarifică public situaţia mariajului său. Însă reacţia lui vulcanică i-a făcut pe toţi să renunţe să-i mai dea sfaturi, pentru că le ia în nume de rău şi îţi întoarce spatele“, au spus prietenii cântăreţului.

Locuiesc împreună, dar Velea mai doarme şi la soţia lui


O sursă a declarat în exclusivitate pentru Eva.ro că artiştii s-au mutat, la sfârşitul anului trecut, într-un apartament dintr-un imobil de lux, situat pe Şoseaua Nordului din Capitală, peste drum de parcul Herăstrău. În luna decembrie, ei şi-au dus în locuinţă ultimele piese de mobilier şi de atunci locuiesc acolo, a adăugat sursa citată.

Cu toate acestea, jurnaliştii de la SpyNews afirmă că, deşi acum Antonia şi Velea au propria lor locuinţă, artistul îşi mai petrece nopţile şi în compania Anei, încă nevasta lui, care locuieşte în continuare în apartamentul pe care cei doi îl au împreună.

Vincenzo nu vrea ca fetiţa lui să fie crescută de Alex Velea


Soţul Antoniei a mutat-o pe Maya, în vara anului trecut, în Sicilia, acolo unde creşte într-un mediu liniştit, alături de familia lui care se ocupă îndeaproape de educaţia ei. Fetiţa merge la grădiniţă, ba chiar a participat la o prezentare de modă, în calitate de fotomodel, notează ziarul Libertatea, sursa citată afirmând că Vincenzo este decis să nu-şi lase fetiţa în apropierea lui Alex Velea.

„Niciodată Maya nu va fi crescută de ciudatul ăla de Alex Velea“, este promisiunea pe care italianul şi-a făcut-o, de faţă cu prietenii săi, în momentul în care a aflat că soţia sa s-a îndrăgostit de artistul aflat acum pe val.

Antonia nu vrea să stea departe de Maya


Solista se plânge aproape zilnic pe Facebook că îi este dor de fiica ei şi că abia aşteaptă să o revadă, afirmând chiar că micuţa este ţinută sechestrată în Italia de Vincenzo. În ciuda acestor lucruri, există voci care spun că Antonia afirmă doar în public că o vrea pe Maya aproape şi că în realitate nu o interesează atât de mult soarta fetiţei ei.

„Antonia a fost invitată de nenumărate ori în Italia, dar a refuzat să meargă. Chiar Ciro, socrul, ei a sunat-o şi a rugat-o să meargă, iar ea a refuzat spunând că are concerte. Deşi era aşteptată de Sărbători la socrii, nu a catadicsit să vină. A sunat însă în noaptea de Revelion să facă urările. A vorbit cu socrul ei şi, spre surprinderea tuturor, nu a cerut-o pe Maya la telefon. Ar putea lua legătura cu fetiţa ei în o mie de feluri. Ar putea Vorbi prin Skype, la cameră, dar nu o face“, a spus, pentru SpyNews, un apropiat de-al lui Vincenzo.

Parcă special pentru a contrazice spusele celor din preajma soţului ei, Antonia a postat pe Facebook o fotografie din care reiese că ea a vorbit recent cu fetiţa ei pe Skype.

16 Ianuarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 1 Apr 2015, 09:12
    andromeda

    prin 2009 in dicoteca princess i-si terinase liricele si velea jos de pe cuburi cu o dansatoare si ea mintind cu mana spre mine - e pastilat ! . in 2010 vecina mea bosoroaga ' tu vezi in invers ! am zis io ? a zis el ? '

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod