5 copii-vedetă distruşi de celebritate

După succes răsunător la cele mai fragede vârste, copiii-vedetă ajung deseori să fie zdrobiţi de propria celebritate, devenind în cel mai scurt timp victimele consumului de alcool sau droguri. Britney Spears, Lindsay Lohan sau Macaulay Culkin sunt câteva exemple.

Dacă unii dintre ei reuşesc să îşi regăsească într-un final echilibrul şi să revină pe scenă, alţii însă devin abonaţi ai presei de scandal sau sunt daţi uitării. Iată câţiva copii-vedetă distruşi de celebritate:
16 Decembrie 2010
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • giuliasweet76 pe 19 Dec 2010, 23:38
    ok

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-giuliasweet76

    0
    0

  • andrutzu08 pe 18 Dec 2010, 14:59
    jucati si castigati :)

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-andrutzu87

    0
    0

  • ovidiu pe 16 Dec 2010, 16:44
    Hanna Montana

    De curand am vazut un filmulet cum Miley Cyrus aka Hanna Montana tragea dintr'un bong cu atata placere ca ma lasat umpic rece ... evident ca trecerea de la adolescenta cu cosuri,care canta pentru copii de varsta ei a suferit niste modificari ...pe parcurs au nceput si ei sa ii placa bautura,viata de noapte si evident drogurile ... acest lucru este invevitabil cand deja ai cu ce ... Visul milioanelor de fetite cuminti si simpatice care vroiau sa fie ca Hanna Montana sa spulberat ... http://www.bestmusic.ro/stiri/Miley-Cyrus-indiferenta-fata-de-scandalul-cu-drogurile+92648.html

    0
    0

  • ade pe 16 Dec 2010, 12:44
    si mai urmeaza..

    probabil justin biber sau cum il cheama pe pustiul ala de il lauda toti..mai mult ca sigur vom citi acelasi lucru despre el peste cativa ani

    0
    0

  • criss pe 16 Dec 2010, 11:45
    hm

    speram sa dau peste noutati in articolul asta, si cand colo...o recenzie pt chestii fumate de foooarte multa vreme:D si in treacat fie spus, n-au parintii, nici faima vreo legatura cu problemele acestor copii. sunt doar vorbe, clisee. problema adevarata e in mintea lor putina. un om cu judecata si un rost in minte se cunoaste de mic. dar cand ambalajul e gol... culmea, acesti copii au si devenit niste adulti uratei, pe langa ca sunt fazi.

    0
    0

  • alexandra pe 16 Dec 2010, 10:58
    doamne....

    saracii, de unii dintre ei mi-e mila, cum ar fi de Britney Spears. Nu cred ca e usor sa duci o viata de vedeta, te tampesti definitiv. Iar ea chiar cred ca a suferit mult... Pe de alta parte, habar nu aveam de toate lucrurile alea despre Drew Barrymore. Pare cat se poate de normala acum.

    0
    0

  • Valentina pe 16 Dec 2010, 05:49
    Mda

    Eu ma intreb unde au fost parintii acestor copii?Nu e posibil sa lasi copii de cativa ani singuri in alt oras,pentru ca e logic ca o vor lua razna.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod