5 bărbaţi celebri seduşi de românce. Vezi cine a picat în plasă!

Româncele sunt cele mai frumoase femei din Europa, fapt susţinut de străinii care ne vizitează anual. Astfel că pe nimeni nu miră când ele ajung să fie iubite ale unor vedete internaţionale. Iată 5 dintre bărbaţii celebri care au cedat farmecelor româncelor.
1 din 6

Gerard Butler

Românca Mădălina Ghenea, inclusă în "Top 100 cele mai frumoase femei din lume", face ravagii printre bărbaţii faimoşi şi bogaţi. După Leonardo DiCaprio, Eros Ramazzotti, Adrien Brody, frumoasa Mădălina a mai făcut o victimă. Este vorba de unul dintre cei mai vânaţi burlaci de la Hollywood, Gerard Butler. Actorul britanic spune că între el şi românca Mădălina Ghenea a fost "dragoste la prima vedere". Impresionat de frumuseţea româncei, Butler a invitat-o imediat într-o călătorie în Islanda. "Am fost impulsiv. Însă nu chiar atât de impulsiv. Am avut o presimţire bună", a spus scoţianul. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru reclama la lame de ras Super Max, un brand din Dubai.

Gerard Butler are o reputaţie de cuceritor, actorul având în trecut relaţii cu nume celebre de la Hollywood - Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ashley Greene. De asemenea, Butler ar fi avut o aventură cu top modelul Naomi Campbell.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gemaru maria pe 5 Iul 2013, 18:13
    comentarii

    romîncele sunt cele mai frumoase femeii din europa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod