4 vedete trădate de prieteni apropiaţi. De la ce s-au certat?

În lumea mondenă, prieteniile nu ţin foarte mult, iar trădările sunt destul de dese. Majoritatea relaţiilor de prietenie se termină deoarece celebrităţile râvnesc la partenerii sau partenerele celor apropiaţi lor.
1 din 5

Doiniţa Oancea nu mai este prietenă cu Lora

Până nu demult, Lora şi Doiniţa Oancea erau cele mai bune prietene. Odată ce a divorţat de Dan Badea, despre Lora s-a spus că este posibil să se iubească cu Ionuţ Ghenu, nimeni altul decât iubitul Doiniţei.

Chiar dacă toţi cei implicaţi au negat aceste informaţii, Doiniţa Oancea s-a despărţit de Ionuţ, acesta a fost văzut destul de des în oraş cu Lora, iar cele două femei nu mai sunt prietene acum.

„Eu consider că am fost prietene. Poate nu eram cele mai bune prietene, nu stăteam noaptea la ea, nu ne povesteam totul, dar ne întâlneam, prin prisma relaţiei iubitului meu cu soţul ei. Fostul meu iubit petrecea mai mult cu Lora, decât cu mine. Nu aveam semne de întrebare în ceea ce-l priveşte pe el. Nu ştiu dacă am avut semne de întrebare asupra ei. Nu am înţeles anumite declaraţii făcute de ea, precum cea în care a spus că, dacă mai aveam puţină răbdare, poate între ea şi Ionuţ se întâmplau anumite lucruri. Nu mi se pare normal să zică aşa ceva. Situaţia m-a afectat. N-aş fi prima iubită înşelată, prima femeie înşelată de prietenă. Ionuţ e un om liber, poate să facă ce vrea. Ea la fel“, a spus Doiniţa Oancea, la WOWbiz.
5 Decembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristinuk pe 5 Dec 2014, 21:40
    Lora tradatoare?

    Adica lora e om liber si fostul doinitei e om liber. Deci unde e tradarea? De ce a mai fost afectata?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod