4 vedete ale căror sarcini s-au dovedit a fi inventate pentru a ajunge în centrul atenţiei

Dorinţa vedetelor de a fi mereu în centrul atenţiei este una foarte mare, iar de multe ori acestea inventează subiecte doar pentru a se asigura că ajung în paginile tabloidelor. În ultimul timp, vedetele afirmă că sunt însărcinate, pentru a atrage atenţia, iar apoi spun că au pierdut sarcina sau că au făcut avort, iar aşa se asigură de o mediatizare şi mai mare.
1 din 5

Denisa Botcari a uitat că "a fost" însărcinată

În toamnă, fosta iubită a lui Vârciu, Botezatu, Cristea, Irinel şi mulţi alţii, a afirmata că este însărcinată cu Daminuţă şi a prezentat mai multe fotografii în care avea burtică. La acea vreme, iubita oficială a fotbalistului era Mădălina Pamfile, care a făcut un scandal monstru şi s-a certat cu Denisa Botcari.

Acum, fotografiile postate de Denisa pe internet o arată cu abdomenul plat, de la începutul toamnei şi până la venirea iernii sarcina ei dispărând ca prin minune. Ciudat este că vedeta nu a anunţat că ar fi pierdut sarcina sau că ar fi avortat, chiar dacă pozele demonstrează clar că aceasta nu are cum să fie gravidă în aproximativ patru luni de zile.
17 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod