4 fotografii cu Giulia gravidă. Cum arată înainte să nască?

Anul trecut, la sfârşitul lunii octombrie, Giulia a anunţat că este gravidă, după o perioadă în care toată presa anunţa că artista este la un pas de a divorţa de Vlad Huidu.

„Sunt foarte fericită să vă anunţ că voi fi mămică din nou! Pitica mea, Antonia, e foarte bucuroasă că va avea o surioară sau un frăţior peste câteva luni! Vă pup şi vă iubesc“, scria la acea vreme Giulia pe Facebook.

Până la mijlocul lui decembrie, Giulia a reuşit să-şi ţină ascunsă burtica, însă la sfârşit de an ea a participat la un eveniment monden, iar vedetele i-au putut admira burtica. Artista a purtat o bluză neagră, puţin transparentă, şi s-a fotografiat cu Adela Popescu şi cu o altă amică.



„A avut foarte mare noroc, deoarece nimeni nici măcar nu a bănuit şi nu a întrebat-o nimeni dacă este gravidă sau nu.

Ea s-a îngrăşat până acum doar un singur kilogram. Poate şi pentru că nu are pofte deloc“, spunea, pentru Canca, o prietenă de-a artistei, la sfârşitul anului trecut, atunci când Giulia era însărcinată în patru luni de zile.

11 Februarie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cris pe 14 Feb 2015, 22:25
    L.G.

    Pentru Dan : Chuck Norris stai bland !

    0
    0

  • DAN pe 11 Feb 2015, 14:24
    LEGEA GINECOLOGILOR....

    MA INTREB DACA SOTUL GIULIEI VA ASISTA LA NASTERE.... DACA NU IL VOR LASA MEDICII, SINT SIGUR CA NU VA AVEA TARIA SA-I INFRUNTE SI SA INTRE CU FORTA IN SALA DE NASTERI CUM AM FACUT EU(AM INTRAT CU FORTA LA CEZARIANA SOTIEI MELE SI AM TAIAT CORDONUL OMBILICAL)....SI ASTA PENTRU CA MAJORITATEA COVIRSITOARE A TATILOR DIN TARA ASTA SINT NISTE LASI CRONICI....NOI TOTI TATICII SI , MAI ALES, VIITORII TATICI TREBUIE SA LUPTAM PENTRU PROMULGAREA UNEI LEGI CARE SA OBLIGE GINECOLOGII SA NE INVITE IN SALA DE NASTERI....DOAR IMPREUNA VOM REUSI....

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod