4 bărbaţi sexy şi celebri care nu au noroc în dragoste

Lumea mondenă din România este plină de masculi cu priză la public şi în special la domnişoare frumoase. Din păcate, există şi unii bărbaţi celebri care nu au deloc noroc în dragoste.
1 din 5

Smiley nu poate să menţină o relaţie stabilă

După despărţirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut, oficial, nicio iubită. Tabloidele au scris că artistul s-ar iubi ba cu o dansatoare, ba cu o fostă concurentă de la „Vocea României“, însă el afirmă că este singur.

„În momentul ăsta e foarte greu să menţin o relaţie stabilă, pentru că nu am timp pentru asta. Vreau să construiesc ceva care să rămână, să fac multă muzică. Am o grămadă de artişti de care mă ocup. Totul e relativ, în unele situaţii te îndrăgosteşti la prima vedere, în alte situaţii e o relaţie care se construieşte în timp, bazată pe alte lucruri. Şi acum mai sufăr din dragoste, voi credeţi că scriu aşa, din nimic?“, a spus Smiley, la Antena Stars.
1 Decembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 1 Dec 2014, 22:45
    Sa mai caute

    Vai, ce sa ne mai facem? Nu mai exista dansatoare la bara celibatare in Romania? Sa-ncerce in Republica Moldova, alea s-ar putea sa fie chiar mult mai meseriase decat astea.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod