25 de fotografii amuzante cu vedete care nu se străduiesc să pară perfecte

Unele staruri sunt de-a dreptul obsedate să arate întotdeauna perfect. Nu ies din casă fără machiaj și fără să fie îmbrăcate la patru ace, totul pentru a-și păstra imaginea impecabilă.
De exemplu, Victoria Beckham este recunoscută pentru faptul că nu zâmbește niciodată în public, probabil pentru a nu-și expune ridurile de expresie, în timp ce Mariah Carey nu acceptă să fie fotografiată dacă nu este machiată și până nu ia poziția care o avantajează cel mai bine.

La polul opus se află starurile foarte relaxate, care nu dau doi bani pe aparențe. Sunt acele vedete care se simt excelent în pielea lor, care pozează fără nicio reținere atunci când sunt nemachiate sau în situații amuzante, în care arată exact ca niște oameni obișnuiți. 

Aceste staruri atrag admirația tuturor tocmai pentru că au curajul să se expună așa cum sunt cu adevărat.
Nu le pasă dacă sunt în ipostaze stânjenitoare. Important este să se distrezi și să-i faci și pe ceilalți să se simtă bine.

Descoperă 25 de imagini amuzante cu vedete care nu se străduiesc să pară altfel decât sunt.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod