22 de camere, 7 șeminee și piscină acoperită: Cum arată casa de vis pe care Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au dat 4,5 milioane de dolari

Casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au cumpărat-o recent se află într-o zonă superbă, la mică distanță de New York

 

La nivelul inferior al casei se află vasta piscină acoperită, ideală pentru familia cu doi copii adolescenți.

În exterior se află terasa încăpătoare de pe care poate fi admirat râul Hudson. Tot aici se află și o bucătărie de vară.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones dețin un portofoliu impresionant de proprietăți imobiliare: ei au în Manhattan un apartament cu o priveliște splendidă spre Central Park.

Catherine a mai investit și în Țara Galilor, cumpărând o casă vastă în Swansea pentru perioadele în care familia se află în Marea Britanie, relatează Daily Mail.

Cuplul a vândut precedenta proprietate după un îndelungat proces de renovare, dar a avut probleme în cedarea vilei din Insulele Baleare (Spania), pe care Michael Douglas o deține în coproprietate cu fosta soție, Diandra Douglas.

În luna mai, actorul și-a folosit vocea pe fundalul sonor al clipului de promovare a proprietății din Baleare, cu o suprafață de teren de 100 de hectare, în încercarea de a crește șansele de vânzare.

În 2014, Michael a cerut 60 de milioane de dolari pentru proprietatea cu două căsuțe și cinci apartamente.

După trei ani, actorii au fost nevoiți să reducă prețul la 45 milioane de dolari, apoi la 40 de milioane de dolari în ianuarie 2018. În octombrie anul trecut, Douglas și Zeta Jones au decis să retragă de pe piață domeniul din Baleare.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod