20 de fotografii cu vedete din timpul adolescenței. Le recunoști?

de Georgiana Dorobanțu, 28 Noiembrie 2017

Fotografiile din copilărie ale vedetelor sunt destul de răspândite pe internet. Dar perioada adolescenței, acei ani în care personalitatea se definește și se formează cu adevărat, este mai puțin cunoscută.
Unele fotografii ale vedetelor din această etapă a vieții, adesea tulbure, arată cât de mult se poate schimba o persoană de la adolescență și până la maturitate. În multe dintre aceste cazuri, dacă nu ai ști cine este în imagine, probabil că nu ai ghici niciodată.

Cu toate acestea, unele vedete par neschimbate, chiar dacă au trecut foarte mulți ani de la realizarea acelor fotografii. Printre acestea se numără actrița Jodie Foster, ale cărei trăsături par neschimbate.


De asemenea, Natalie Portman, care a crescut sub ochii întregii lumi datorită statutului de copil vedetă, arată și în prezent exact așa cum era în perioada adolescenței.

O surpriză este regretata actriță Audrey Hepburn, care este dificil de recunoscut într-o fotografie din anul 1941, din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când avea 13 ani și se afla în Olanda.

Descoperă 20 de fotografii cu vedete din perioada adolescenței, prezentate de brightside.me.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod