18 femei care au definit idealul de frumusețe în ultimii 100 de ani

Femeile celebre au dominat fiecare deceniu din ultima sută de ani. Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Sharon Stone și alte figuri celebre au stabilit noi standarde de frumusețe feminină.

În ultimul secol, idealul frumuseții feminine s-a schimbat de mai multe ori. Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor și, în zilele noastre, Sharon Stone și Angelina Jolie au devenit idealuri ale stilului și frumuseții, fiecare în epoca sa. Dar au fost și alte femei care au contribuit la creionarea idealului de frumusețe și fiecare deceniu a avut figurile sale emblematice.

Bright Side face o trecere în revistă a deceniilor din secolul trecut până în zilele noastre, evocând cele mai frumoase femei pe care le admiră în continuare milioane de oameni.
Din 1920 până astăzi, acestea sunt femeile care au definit idealul de frumusețe!
1 din 19

Anii 1920 — Theda Bara

Vedetă a filmului mut, Theda a devenit una dintre cele mai dorite femei din industria cinematografiei. Ea și-a câștigat popularitatea în jurul vârstei de 30 de ani, când a jucat rolul vampirului din "A Fool There Was". Personajul ei seducea bărbații și apoi îi ruina. De atunci, Theda Bara a fost considerată o vampă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod