15 vedete care au vrut să-și păcălească fanii. Au postat imagini photoshopate pe Instagram

Nu este o noutate faptul că fotografiile vedetelor sunt editate. Majoritatea imaginilor din reviste și pictoriale sunt photoshopate și cei mai mulți fani știu deja asta.
Dar aceștia se simt trădați și păcăliți atunci când celebritățile postează pe rețelele de socializare fotografii modificate, fie pentru a părea mai slabe sau pentru a-și ascunde anumite imperfecțiuni.
Userii de pe Instagram sunt revoltați de aceste practici, pe care le condamnă de fiecare dată. Spre deosebire de imaginile din reviste sau pictoriale, fotografiile postate pe contul propriu al unei vedete sunt direct controlate de aceasta. Prin urmare, arată faptul că vedeta în cauză încearcă să inducă în mod intenționat publicul în eroare.
Din păcate, este o practică des întâlnită.
De la Kylie Jenner până la Beyonce, numeroase staruri au fost acuzate că au postat pe rețeaua de socializare fotografii modificate, care promovează standarde de frumusețe complet nerealiste. 
De cele mai multe ori, liniile drepte sunt cele care le dau de gol pe starurile care își editează fotografiile. Pentru că adesea încearcă să-și facă talia să pară mai subțire, bustul mai voluminos și vor să-și ascundă zonele cu piele lăsată de pe brațe sau picioare, starurile nu mai țin cont de liniile decorului în care se află.
Vedem, prin urmare, scări ondulate, pereți curbați și mobilier cu forme anormale, toate cauzate de editarea în grabă a imaginilor.
Descoperă 15 imagini cu care starurile au vrut să-și păcălească fanii pe Instagram, dar nu le-a ieșit.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Noiembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod