15 imagini inedite cu vedete aşa cum nu le-ai mai văzut

Fotografiile vechi, de colecţie, ne dau ocazia nepreţuită de a ne reîntâlni cu celebrităţile de ieri şi de azi, aşa cum erau ele în urmă cu ani buni. Astăzi suntem la curent cu tot ce fac vedetele şi personalităţile din toată lumea, iar pe internet sunt vehiculate cam aceleaşi fotografii. Rareori mai dăm peste o poză din trecut, care ne oferă o altă perspectivă asupra unor figuri foarte cunoscute.

Pentru cei care au prins vremuri mai vechi şi mai bune, în care celebrităţile de acum şi de odinioară erau mai tinere şi cel puţin la fel de atrăgătoare, dar şi pentru cei care nu au fost contemporani cu acele timpuri, Bored Panda a publicat o serie de imagini inedite.
De la Cher pozată după ce a fost arestată pentru o infracţiune până la băieţii de la Metallica distrându-se cu câte o sticlă de bere, aceste secvenţe ne oferă o latură candidă şi familiară a unor oameni care au cunoscut succesul şi care au influenţat generaţii întregi. Iată-i aşa cum nu i-ai mai văzut până acum!
1 din 18

Prima Doamnă a Statelor Unite, Hillary Clinton, atrasă de un joc, în timpul unui zbor de la Austin la Washington, în 1993
31 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod