15 femei pe care Meghan Markle le admiră: A omis-o pe Regina Angliei!

Meghan Markle a lucrat cu redactorul-șef al revistei British Vogue pentru a realiza coperta ediției din septembrie


Într-un clip publicat pe contul de Instagram al Ducelui și Ducesei de Sussex, ea apare alături de redactorul-șef Edward Enninful în timp ce lucrează la coperta revistei. Fosta actriţă în vârstă de 37 de ani a transmis într-un comunicat că a căutat să pună în centrul ediţiei de septembrie - de regulă, cea mai citită a revistei - "valorile, cauzele şi oamenii care au impact asupra lumii de astăzi". "Sper ca cititoarele să se simtă la fel de inspirate cum am fost eu de forța pentru schimbare pe care o vor găsi în aceste pagini", a transmis ea.

View this post on Instagram

A sneak peek of the #ForcesForChange video for the September Issue of @BritishVogue.

Her Royal Highness, The Duchess of Sussex is the first Guest Editor for British Vogue’s September Issue and for the last seven months has worked to create an issue of inclusivity and inspiration, focusing on what connects us rather than what divides us. Fifteen women were chosen for the cover including New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern, who generously lent her time to support The Duchess in this important issue. The women first met last autumn during Their Royal Highness’ official tour of New Zealand. Above, PM Ardern says: “One change that I’ve noticed over the course of my career, is just how polarised the world is now. I do think there is a solution to that though, and that’s ultimately us coming back to the humanity that we all share." Thank you PM Ardern for being an amazing force for change.
For more details on this special project, please see previous post and stay tuned for more updates throughout the week.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 29, 2019 at 12:26am PDT

În trecut, Prințul Charles, Prințul Harry și Ducesa de Cambridge și-au încercat talentul, cochetând cu jurnalismul și promovând diverse cauze pe care le susțineau. Kate Middleton a și apărut pe coperta ediției centenare a revistei Vogue, în 2016. Însă rareori o colaborare de acest gen a membrilor familiei regale s-a pronunțat atât de decis în privința egalității sexuale, ceea ce atestă clar că Meghan este determinată să nu renunțe la nivelul de activism pe care l-a îmbrățișat încă de când era actriță, notează Daily Mail.

În 2015, ea s-a adresat Națiunilor Unite pe tema drepturilor femeilor.

Ar putea fi, însă, o nouă greșeală a ducesei pe un teren pe care nu se simte confortabil - regulile casei regale britanice sunt foarte stricte și ea tocmai a încălcat una de bază. Ann Widdecombe, membru al partidului Brexit, a declarat pentru The Sun: "Membrii familiei regale nu trebuie doar să stea departe de politică, ci trebuie să fie văzuți că nu se implică în politică."

De altfel, colaborarea dintre Meghan Markle și Vogue nu este pe placul tuturor. Cineva a comentat pe Twitter că este "un gunoi gol", iar altcineva a numit publicația "absolut îngrozitoare".

Proiectul nu s-a rezumat doar la copertă, ci și la nivelul design-ului și al conținutului editorial.
Ea a scris un interviu între Prințul Harry și zoologul Jane Goodall. Ediţia din septembrie a British Vogue va cuprinde şi o conversaţie între Meghan Markle şi Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite.

Potrivit unei surse citate de ziarul Daily Mail, colaborarea cu Vogue a fost parțial inspirată de Amal Clooney, care a încurajat-o pe Meghan să folosească revista pentru a-și promova activitățile caritabile.

La începutul acestei luni s-a zvonit că Meghan se află în discuții cu Anna Wintour, redactor-șef al Vogue din 1988, pentru o rubrică în care să scrie despre munca sa în scopuri caritabile.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod